بانک‌های ایرانی جایی درمیان بانک های آسیایی نداشتند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، نشریه معتبر بنکر در رده بندی جدید خود، ۱۰۰۰بانک برتر جهان را معرفی کرد که بانک ” کامن ولث” استرالیا با ۴۰.۵۲۶میلیارد دلار سرمایه در رده برترین بانک آسیایی و چهل و پنجمین بانک برتر جهان قرار گرفته است. لازم به ذکر است که این رده بندی بدون در نظر گرفتن بانک‌های چینی و ژاپنی منتشر شده است.
پس از بانک کامن ولث، بانک‌های ” وست پک”، ” ایان زد” و بانک ملی استرالیا در رده‌های دوم تا چهارم قرار گرفته‌اند و به ترتیب ثروتی معادل ۳۹.۹۸۰، ۳۸.۵۳۴و ۳۷.۰۴۵میلیارد دلار سرمایه دارند. پس از این چهار بانک استرالیایی، بانک ” دی بی اس” سنگاپور با سرمایه ۳۲.۴۰۷میلیارد دلار در رده پنجم قرار دارد.
استیت بنک هند، ” کی بی فایننشیال”، بانک توسعه و ” شینهان” هر ۳از کره جنوبی و بانک ” یونایتد اورسیز” از سنگاپور نیز به ترتیب در رده‌های ششم تا دهم این رده بندی جای دارند.
هم چنین موفق‌ترین عملکرد مربوط به بانک ملی ازبکستان بوده است که طی سال گذشته سرمایه خود را ۱۸۸.۰۲درصد افزایش داده است. بانک زمین و مسکن تایلند، بانک رفاه ویتنام، ” آر بی آل” هند و بانک اتحادیه تایوان نیز با افزایش سرمایه ۱۲۴.۸۴درصدی، ۷۳.۵۳درصدی، ۵۴.۱۹درصدی و ۴۸.۶۱درصدی به ترتیب در رده دوم تا پنجم موفق‌ترین بانک‌ها از نظر عملکردی قرار گرفته‌اند.
به گزارش ایسنا، بالاترین نرخ بازگشت سرمایه نیز متعلق به بانک ” کاسپی” قزاقستان با نرخ ۴۹.۵۲درصد است و پس از آن، بانک ملی ازبکستان با ۴۸.۸۲درصد، ” ساوث پسفیک” گینه نو با ۴۸.۳درصد، “تک کام بانک” ویتنام با ۳۹.۲۳درصد و بانک مردم سری لانکا با ۳۵.۱۱درصد به ترتیب در رده‌های دوم تا پنجم قرار دارند.