۹ متهم پرونده موسسات مالی در بازداشت هستند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، عباس جعفری دولت آبادی در سومین نشست دادستانی تهران با مسئولان رسانه‌ها با اشاره به برخی پرونده های مهم قضایی افزود: در پرونده موسسه ثامن الحجج اولین جلسه دادگاه برگزار شد.
وی با اشاره به پرونده شرکت تاسیسات دریایی ایران (دکل‌های نفتی) افزود: یکی از پرونده‌ها و فسادهای بزرگ کشور بود که پس از تحریم شکل گرفت و دادستانی با قاطعیت ورود کرد و محاکمات آن رو به پایان است.
دادستان تهران در مورد پرونده متهم « ب . د» اعلام کرد: این فرد به اتهام افساد فی الارض تحت تعقیب قرار گرفت و اکنون در حبس به سر می‌برد و پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شده است.
وی تصریح کرد: پرونده خانم « م . ه» که به اتهام کلاهبرداری از بیرجند به تهران احاله شده است، ٢٩٠ شاکی دارد و ٦٥ میلیارد از اموال مردم تضییع شده است.
جعفری دولت آبادی افزود: پرونده‌های شرکت آلومینیوم المهدی در مرحله تحقیقات است.
وی بیان داشت: حکم پرونده گروه ریخته‌گران به زودی صادر می‌شود و در پرونده گروه امیرمنصور آریا ٦٥٠ میلیارد تومان جزای نقدی وصول شده و 2 هزار و 300میلیارد تومان به بانک‌ها رد مال شده و بخش کوچکی از پرونده باقیمانده است که در حال رسیدگی است.
دادستان تهران در رابطه با پرونده بابک زنجانی اعلام کرد: 2 هزار و 300 میلیارد تومان اموال بابک زنجانی به وزارت نفت واگذار شده است.
جعفری دولت آبادی در بیان آخرین وضعیت پرونده مدیریت اکتشافات شرکت ملی نفت خاطرنشان کرد: در این پرونده 30 نفر متهم تحت تعقیب قرار گرفته و 70 میلیارد تومان از اموال متهمان توقیف شده است.
وی گفت: پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان 70 جلد است و هر جلد مشتمل بر ١٥٠ تا ٢٠٠ صفحه است که در این زمینه ٦٠ نفر متهم تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند، 5 نفر بازداشت شده‌اند، 165 میلیاد تومان توسط 2 متهم رد مال شده و برای یکی از متهمان به مبلغ 700 میلیارد تومان کیفرخواست صادر شده و 700 میلیارد تومان از اموال متهمان شناسایی و توقیف شده است.
جعفری دولت آبادی خاطرنشان کرد: در پرونده ضمانتنامه‌های بانک سپه ١٣٠ فقره پلاک ثبتی و 600میلیارد تومان از وجوه متهم توقیف شده است.