شکرسیاه ارگانیک در «صومعه‌سرا»
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)مهندس «احمد پادیاب» با اشاره به آغاز کشت نیشکر در صومعه‌سرا،اظهار کرد:کشت نیشکر هر ساله اوایل اردیبهشت ماه آغاز و در نیمه نخست دی ماه برداشت می‌شود.
 
وی با بیان این‌که ۲۲هکتار از اراضی شهرستان صومعه‌سرا به کشت نیشکر اختصاص دارد، افزود: صومعه‌سرا دارای رتبه نخست تولید نیشکر در سطح استان گیلان است.
 
پادیاب میانده، قاضده، سنگجوب را از جمله روستاهایی دانست که نیشکر در آن کشت می‌شود.
 
وی با بیان این‌که محصول نیشکر، شکرسیاه در این شهرستان کاملاًَ ارگانیک است، گفت: کشاورزان نیشکرکار صومعه‌سرایی برای مبارزه با آفات از هیچگونه سم و کود شیمیایی استفاده نمی‌کنند.
 
مدیر جهاد کشاورزی صومعه‌سرا یادآور شد: سال گذشته حدود 25 تن شکر سیاه در این شهرستان تولید شده است.