برنامه خروج تدریجی شستا از بنگاه داری آغاز می شود
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار های مالی(ایستانیوز)و به نقل از ایرنا، ولی الله افخمی راد، گفت: مدیران شستا برای خروج تدریجی این شرکت از بنگاه داری، برنامه ای در دست تدوین دارند.
 
وی از در دستور کار قرار گرفتن واگذاری برخی شرکت های شستا خبر داد و گفت: طبق اصل 44 قانون اساسی که تاکید دارد هم دولت و هم موسسه های عمومی غیر دولتی نمی توانند بیش از 40 درصد سهام یک بنگاه را در اختیار داشته باشند، درصدد هستیم برنامه خروج را کم کم اجرایی شود.
 
افخمی راد تصریح کرد: ما وظیفه داریم در بخش اقتصادی تامین اجتماعی، ارزش دارایی های سازمان که از محل حق بیمه دریافتی بیمه شدگان است را به قیمت روز حفظ کنیم تا در موقع عسرت و نیاز تامین اجتماعی به کمک این نهاد آید.
 
معاون سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: در همین راستا به طور طبیعی، دنبال فعالیت هایی هستیم که از سود آوری برخوردار باشد و به هیچ وجه مجاز نیستیم در بخش هایی که سود دهی ندارند فعالیت کنیم.
 
به گزارش ایرنا، شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (شستا) به عنوان یک مجموعه تخصصی در امر سرمایه گذاری در تاریخ ششم فروردین 1365 در قالب یک شرکت سهامی خاص با سرمایه اولیه 20 میلیارد ریال تاسیس شد.
 
هدف اصلی شستا مدیریت منابع مالی تخصیص یافته با رویکرد سودآوری و ارزش افزوده حداکثری در بازارهای سرمایه داخلی و خارجی از طریق فعالیت های تولیدی، خدماتی و بازرگانی است