تداوم نظارت بر شرکت های واگذار شده
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)،جعفر سبحانی  اظهار داشت: در دوره پنجساله پس از واگذاری، صاحبان جدید سهام شرکت ها می بایست برای اموری چون افزایش سرمایه، گرفتن وام، اصلاح اساسنامه، ثبت صورت جلسات مجامع عمومی و نظایر آن از سازمان خصوصی سازی مجوز بگیرند.
وی ادامه داد: نتایج یک بررسی در سال 94 که روی 23 شرکتی که به صورت کنترلی - بلوکی واگذار شده بودند، نشان می داد که این شرکت ها نه تنها پس از واگذاری تضعیف نشده اند بلکه بهره وری و اشتغال آنها نیز افزایش یافته است که نتایج آن به هیات دولت نیز ارسال شد.
سبحانی گفت: این 23 شرکت، آنهایی بودند که بیش از 50 درصد سهام آنها واگذار شده بود تا مشخص شود که واگذاری سهام آنها چه اثری را بر کارآیی، بهره وری و اشتغال شرکت ها داشته است.
 
**شرکت های برتر واگذار شده به بخش خصوصی معرفی می شوند
وی افزود: پارسال این پایش به بیش از 100 شرکت واگذار شده به شکل کنترلی - بلوکی تسری یافت و دو پژوهشکده نیز در بررسی عملکرد این شرکت ها با سازمان خصوصی سازی همراهی کردند تا هفت شاخص کلی شامل اشتغال، بهره وری، توسعه، نیروی انسانی، سرمایه گذاری، سودآوری و کارایی آنها رصد شود.
مشاور رییس سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه برای هر یک از شاخص های یاد شده زیرشاخص هایی نیز تعریف شد تا بررسی ها به طور دقیق پاش شود، گفت: پس از بررسی، شرکت ها بر اساس شاخص و ضریب اهمیت آنها امتیاز گرفتند و رتبه بندی شدند.
وی یادآور شد: مبنای این بررسی سال واگذاری شرکت به همراه سه سال قبل و بعد از واگذاری بوده است که در نتیجه می توان نتایج آن را به نوعی عملکرد دولت در حوزه خصوصی سازی نیز قلمداد کرد.
سبحانی گفت: از میان بیش از100 شرکتی که در این پایش مورد بررسی قرار گرفته اند، 9 شرکت برتر انتخاب شده اند که در همایشی که قرار است هشتم مرداد در تهران برگزار شود، معرفی می شوند.
به گزارش ایرنا ،وی گفت: در این همایش که در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار می شود، قرار است علاوه بر مسئولان اقتصادی کشور و شرکت های منتخب، جمعی از پژوهشگران و فعالان اقتصادی نیز حضور داشته باشند تا فتح بابی برای برترین خصوصی سازی ها در ایران باشد.