۳ راهکار برای غلبه بر نابرابری درآمدی در جهان
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)، سازمان همکاری و توسعه‌ اقتصادی اعلام کرد: نابرابری درآمد در بین کشورهای OECD به بیشترین میزان تاریخ خود رسیده و این نابرابری همچنان رو به افزایش است.
 
در اواسط 1980 بین کشورهای OECD میزان درآمد کشورهای ثروتمند 7 برابر کشورهای فقیر بود اما اکنون این شکاف درآمدی به 10 برابر رسیده است.
 
در این گزارش آمده مساله‌تاسف‌بار این است که 40 درصد مردم قشر پایین کشورهای عضو OECD از رشد اقتصادی کشورها کاملا بی‌بهره‌اند. افزایش نابرابری اقتصادی نه تنها تهدیدی برای انسجام جامعه بلکه تهدید جدی برای اقتصاد کشورها محسوب می‌شود.
 
نابرابری درآمد می‌تواند رشد اقتصادی طولانی‌ مدت کشورها را تحت تاثیر قرار دهد و فرصت‌های رشد را از بین ببرد. در حال حاضر سیمای فقر در بین کشورها به شدت تغییر یافته است اگر در اواسط 1980 تنها افراد مستمری‌بگیر در فقر زندگی می‌کردند اما امروزه فقر به سراغ افراد جوان و خانواده‌های آنها نیز آمده است.
 
OECD پیشنهاد می‌کند برای مبارزه با نابرابری درآمدی و تشویق کشورها برای داشتن رشد اقتصادی مناسب داشتن شغل خوب راه کلیدی است. بویژه اینکه باید زنان را بیشتر تشویق به کار کنند.
 
همچنین داشتن سیستم جامع مالیاتی و نیز سیستمی که برای مردم سودآور باشد بسیار موثر خواهد بود.
 
OECD سازمانی است بین‌المللی، دارای 35 عضو، که اعضای آن متعهد به اقتصاد آزاد هستند. این سازمان به تعبیری عمده‌ترین سازمان بین‌المللی تصمیم‌گیرندهٔ اقتصادی است. مقرّ اصلی این سازمان در شهر پاریس است.
 
این سازمان در سال 1948 میلادی تحت عنوان سازمان همکاری اقتصادی اروپا تأسیس شد و در سال 1961 میلادی در اجلاسی با تصویب آیین‌نامهٔ جدید در زمینهٔ توسعه و اقتصاد، نام سازمان را نیز به سازمان همکاری و توسعهٔ اقتصادی تغییر دادند.