چه کسی بر صندلی بانک دی تکیه می‌زند؟
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، بعد از آنکه مدیرعامل بانک دی به دلایل ناگفته‌ای از بانک دی رفت، هیات مدیره بانک علی‌رضا عاطفی‌فر را به عنوان سرپرست این بانک تعیین کرد.
این تغییر و تحولات همراه با تحقیق و تفحص مجلس از این بانک بود و به نوعی بانک دی برای مدتی به دلیل ابهامات، تخلفات و سندسازی‌های متعدد مالی زیر ذره‌بین نظارت رفت.
از آن زمان تاکنون بانک دی با سرپرست مدیریت می‌شود و مدیرعاملی برای آن انتخاب نشده است. دوره مدیرعاملی در بانک دی نسبت به متوسط بانک‌های دیگر کشور کمتر است به طوری که بعد از تودیع محمود جمالی در یکم مردادماه سال 92 و معارفه محمود افضلی در همان روز، وی در هفتم آذر ماه همان سال از کار برکنار شد.
همان روز خبر انتصاب شفیع‌زاده به عنوان سرپرست این بانک منتشر شد. حدود یک ماه بعد شفیع زاده حکم مدیرعاملی بانک دی را دریافت کرد.
2 سال و نیم پس از این انتصاب، شفیع زاده نیز با حواشی بسیار بانک دی را ترک کرد و به جای وی سرپرست سکان مدیریت بانک دی را در دست گرفت.
شنیده‌ها حاکی است اخیرا گزینه مدیرعاملی این بانک تقریبا مشخص شده و وی در حال طی کردن مراحل تایید صلاحیت در بانک مرکزی است.
این در حالی است که بانک دی وابسته به بنیاد شهید بر اساس نتایج تکان دهنده گزارش تحقیق و تفحص مجلس و ویرانی‌هایی که در آن بر جای مانده،بانکی خسته از رفت و آمد مکرر مدیران است و هم‌اکنون در موقعیت مناسبی از لحاظ ساختار مالی و وضعیت سود‌دهی قرار ندارد.
​در شرایطی که مهمترین عامل تحولات ثبات مدیریتی است، با توجه به سوابق گزینه مطرح شده، بیم آن می‌رود نتیجه این انتخاب هم همانند انتخاب‌های قبلی باشد. 
هم‌اکنون که حدود 11 ماه بانک دی توسط سرپرست اداره شده، انتظار می‌رفت فردی بر صندلی مدیرعاملی این بانک تکیه بزند که توان ایجاد تحول در وضعیت بانک و رفع چالش‌های گذشته را داشته باشد که این شاخصه با بررسی عملکرد گذشته افراد مشخص می‌شود. عملکردی که در کارنامه گزینه جدید مدیرعاملی بانک دی بی‌فروغ است.