RSS
امروز پنج شنبه ، ۶ مهر ۱۴۰۲
آخرین اخبار

پیش‌بینی مهم از قیمت دلار در نیمه دوم سال

رئیس جمهور:بانک مسکن عملکرد خوبی دارد

حرکت بیمه دی به سمت فروش با کیفیت

حال خوش سالمندی با بیمه نامه زندگی بیمه تعاون

اگر دلار آمریکا سقوط کند چه اتفاقی می‌افتد؟

آمارهای اعجاب‌انگیز

شرایط افزایش سرمایه بانک‌ها مشخص شد

رئیس کل بانک مرکزی وارد قطر شد

کاهش ۱۰ دلاری قیمت طلا در بازارهای جهانی

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در بانک سپه برگزار شد

۲ سامانه جدید در شبکه بانکی تشکیل می‌شود

واریز ۵۱ هزار میلیارد تومان سود به حساب ۴۲ میلیون سهامدار

افزایش هنگفت ارزش بیت‌کوین در پیش است؟

تعطیلی دولت چه تبعاتی برای اقتصاد آمریکا دارد؟

بانک‌ها با محیط زیست چه می‌کنند؟

بیمه معلم حامی بوت کمپ مالی و بیمه شد

بحران جدی بازار مسکن در صورت خروج سیمان و فولاد از بورس

غریبه در وطن

۲ روایت از بهار اقتصاد

نشست هم‌اندیشی مدیران روابط عمومی کارگزاری‌های بازار سرمایه

قانون جدید بیمه کارگران ساختمانی ابلاغ شد

معرفی خدمات بانک سامان در نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما

خدمات جدید باشگاه مشتریان بانک پاسارگاد

نقش‌آفرینی”بیمه سینا”در بیمه مشترک ایران و سوریه

رایزنی برای جلوگیری از تعلیق عضویت ایران در سیستم بیمه سبز

افزایش ۴۲۳۳۵ واحدی شاخص بورس تهران

۱۴:۵۹ - ۱۴۰۲/۲/۵کد خبر: 350828
ایستانیوز:شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با افزایش ۴۲ هزار و ۳۳۵ واحدی همراه شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، بورس اوراق بهادار تهران امروز در ابتدا رشد قابل توجهی را تجربه کرد، اما در ادامه فشار عرضه در بازار افزایش یافت و بخشی از صعود بورس را خنثی کرد. شاخص کل بورس در پایان معاملات با تقویت 42335 واحد، به رقم 2 میلیون و 368 هزار و 829 واحد رسید.
 
همچنین شاخص کل هم‌وزن با افزایش 12993 واحد به رقم 781 هزار و 481 واحد رسید. ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 8 میلیون و 743 هزار میلیارد تومان رسید.
 
امروز شاخص کل و شاخص قیمت با نگاه وزنی ـ ارزشی 1.82 درصد تقویت شد، اما این دو شاخص با معیار هموزن 1.69 درصد رشد کردند. شاخص آزاد شناور 1.51 درصد رشد کرد و شاخص بازار اول بورس 1.87 درصد افزایش یافت. شاخص بازار دوم بورس با 1.75 درصد افزایش همراه شد.
 
امروز نمادهای گل گهر، ملی صنایع مس ایران و هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس به ترتیب بیشترین اثر افزایشی بر شاخص بورس را داشتند.
 
در فرابورس ایران هم شاخص کل با 462 واحد افزایش به رقم 29 هزار و 518 واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و 640 هزار میلیارد تومان رسید. ارزش بازار پایه فرابورس 473 هزار میلیارد تومان شد.
 
همچنین امروز، اوراق مالی اسلامی حدود 2.6 میلیون برگه در قالب 483 معامله و به ارزش 191 میلیارد تومان دادوستد شد. 
 
امروز نمادهای پتروشیمی مارون، پتروشیمی تندگویان و سرمایه گذاری صبا تامین به ترتیب بیشترین اثر افزایشی بر شاخص فرابورس را داشتند.
 
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *