RSS
امروز پنج شنبه ، ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

۵ شرط اجرای حاکمیت شرکتی در بازار سرمایه

نقش بازار سرمایه در تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»

سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد

سقف مهربانی در بانک ملی بلند است

سقف تراکنش خرید افزایش یافت؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

طلا وارد کانال جدید شد

نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید، ویژه است

صنعت بیمه ۴۴‌.۴ هزار میلیارد خسارت داد

۱۰:۴۹ - ۱۴۰۱/۸/۲۲کد خبر: 342386
ایستانیوز:بر اساس گزارش تحلیلی دفتر برنامه ریزی و امور فنی بیمه مرکزی، صنعت بیمه در هفت ماهه اول سال ۴۴‌.۴ هزار میلیارد تومان خسارت پرداخت کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، تغییرات حق بیمه تولیدی(۹۶.۸هزار میلیارد تومان) و خسارت پرداختی(۴۴.۴هزار میلیارد تومان )نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب در حدود ۶۲.۵ و ۵۳.۴ درصد افزایش یافته است.
 
 براساس آمار خود اظهاری شرکت‌های بیمه در سنهاب مبلغ حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی به ترتیب در حدود ۹۶.۸ و ۴۴.۴ هزار میلیارد تومان است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب در حدود ۶۲.۲ و ۵۳.۴ درصد رشد داشته است.
 
رشد حق بیمه تولیدی بازار در این مدت به طور عمده متأثر از رشته درمان با سهم ۳۲.۱درصد سهم از پرتفوی بازار با رشد ۱۸۲.۲ درصدی حق بیمه شده است.
 
در بخش دیگر این گزارش، نسبت خسارت بازار با۲.۶ واحد کاهش در مقایسه با ۷ماهه نخست سال قبل به ۴۵.۸ درصد رسیده است.البته در محاسبه این نسبت (حاصل تقسیم خسارت پرداختی به حق‌بیمه تولیدی برحسب درصد)، مبالغ خسارت‌های معوق، ذخایر حق‌بیمه، کارمزد شبکه فروش و هزینه‌های اداری- عمومی شرکتهای بیمه در نظر گرفته نمی‌شود. شایان ذکر است، بررسی آمار عملکرد شرکتها و رشته های بیمه از حیث "نسبت خسارت" در این مدت ۷ماهه نمی تواند ارزیابی مطلوبی از عملکرد آنها در دسترس قرار داده و فعالیت واقعی شان را نشان دهد.
 
 تنها نسبت خسارت ۴رشته‌ بدنه اتومبیل، درمان، شخص ثالث_مازاد و حوادث راننده (به ترتیب با ۷۱.۸، ۵۶.۹، ۴۹.۷ و ۴۷.۲ درصد) بالاتر از سطح بازار بیمه است.
 
بنابر این گزارش، سهم بخش غیردولتی از حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی صنعت بیمه، به ترتیب ۷۵.۲ و ۷۲.۲ درصد بوده است.
 
در ادامه سهم ۳ رشته بیمه درمان، شخص ثالث - مازاد و زندگی(عمر) به ترتیب ۳۲.۱، ۲۹.۱ و ۱۳.۱ درصد از پرتفوی حق بیمه تولیدی در بازار اعلام شد( البته سهم شرکت ها و رشته های بیمه در دوره های زمانی کمتر از یک سال معمولاً با تغییرات زیادی همراه است، لذا در تحلیل سهم از پورتفوی بازار بیمه باید این موضوع را مورد توجه قرار داد.)
مطابق با این گزارش، حدود ۳۹.۴میلیون بیمه نامه صادر و ۴۲.۹ میلیون فقره خسارت پرداخت شده است.
 
تعداد بیمه نامه‌های صادره و تعداد موارد خسارت پرداختی نسبت به ۷ ماهه نخست سال قبل، به ترتیب ترتیب ۳.۵ و ۴۵.۴ درصد رشد داشته است.
 
رشد ۳.۵ درصدی تعداد بیمه نامه های صادره در بازار به طور عمده به واسطه رشد این تعداد در ۲ رشته حوادث راننده و شخص ثالث-مازاد به ترتیب با ۶.۲ و ۴.۴ درصد رشد و هر یک با سهم حدوداً ۳۵ درصدی از کل تعداد بیمه نامه های صادره بوده است.
 
همچنین اعلام شد، رشد ۴۵.۴ درصدی تعداد موارد خسارت پرداختی بازار، بیشتر به دلیل رشد ۴۰.۴ درصدی این تعداد در بیمه درمان با سهم عمده (۹۱.۲ درصد) از تعداد خسارتهای پرداختی بازار بیمه بوده است.
 
شایان ذکر است این گزارش براساس آمار خود اظهاری شرکت‌های بیمه در سامانه سنهاب تهیه و تنظیم شده که در راستای شفاف سازی و تنویر افکار عمومی منتشر می شود.
 
بدیهی است مشروح این گزارش و جدول جزییات آماری به تفکیک عملکرد رشته های بیمه با آن در پرتال بیمه مرکزی قابل دسترسی خواهد بود.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *