RSS
امروز دوشنبه ، ۱۵ خرداد ۱۴۰۲
آخرین اخبار

رکوردزنی نرخ تعداد برگشتی ها در کهگیلویه و بویر احمد!

شکست مرزهای مهم قیمت دلار

پیامدهای تورمی رسوب بالای پول در بانک ها

بیت‌کوین کامبک زد

ماجرای حذف ارز ۲۸۵۰۰ تومانی چیست؟

دومینوی افزایش قیمت دلار به گروه انبوه سازی رسید

پیش‌بینی رییس اتحادیه طلا از قیمت‌ها

موسی رضایی مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره بیمه البرزشد

هیات مدیره جدید بیمه البرز انتخاب شد

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد/ جزییات

​اعلام ساعت کار جدید شعب بانک صادرات ایران

اعلام ساعت کار جدید واحدهای بانک ملی ایران

رونمایی از محصولات نوین بانک صادرات در نمایشگاه صنعت مالی

کاهش قیمت طلای جهانی

صندوق خطرپذیری بورسی راه‌اندازی می‌شود

ساعت معاملات بورس تغییری نمی‌کند

شناسایی ۱۵۰۶ دارایی مازاد دولت برای مولدسازی

«آتی سهام» ابزاری جدید برای کنترل ریسک معاملات

افزایش ۸۶۳۳ واحدی شاخص بورس

نرخ جدید کارمزد خدمات چک اعلام شد

حضور بیمه البرز در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی

نرخ سود بین بانکی کاهشی شد+جدول

قیمت سکه و طلا ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

رونمایی از قرارداد آتی تک سهم برای ۳ نماد

جدیدترین قیمت فلزات اساسی+ جدول

پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال

۱۱:۲۸ - ۱۴۰۱/۶/۲۹کد خبر: 341445
ایستانیوز:نظرسنجی از برخی شرکت‌کنندگان در بزرگ‌ترین اجلاس سالانه این صنعت نشان می‌دهد قیمت طلا تا پایان سال جاری میلادی ۱۸۰۶ دلار و ۱۰ سنت پیش‌بینی‌شده است. آخرین باری که طلا به این قیمت رسید، اوایل ماه ژوییه بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، عدم اطمینان در مورد میزان افزایش نرخ بهره فدرال‌رزرو آمریکا قیمت طلا را تا حدی ثابت نگه‌داشته است. بالا رفتن نرخ بهره هزینه نگهداری فلزات گرانبها را افزایش داده و تمایل سرمایه‌گذاران برای خرید آنها را پایین می‌آورد، بنابراین قیمت طلا بازهم تحت فشار قرار می‌گیرد.
 
قیمت طلا که در نیمه اول ماه جاری میلادی بالاتر از ۱۷۰۰ دلار در هر اونس بود، هفته پیش به پائین‌تر از این سطح سقوط کرد. در شرایطی که قیمت طلا از آن زمان تقریباً ثابت مانده‌است، اقدام فدرال‌رزرو آمریکا در روز چهارشنبه برای افزایش ۱۰۰ واحدی نرخ بهره جهت مهار تورم می‌تواند یک‌بار دیگر قیمت طلا را پایین بیاورد.
 
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۷ درصد افزایش به ۱۶۷۷ دلار و ۵ سنت رسید.
 
محدود شدن خرید طلا در بزرگ‌ترین خریداران فلزات گرانبها یعنی هند و چین تا حدی مانع افزایش قیمت این فلز گرانبها شده‌است.
 
علاقه‌مندان به طلا که در این هفته در مجمع جهانی طلا در دنور گردهم می‌آیند، خوش‌بین هستند. نظرسنجی از برخی شرکت‌کنندگان در بزرگ‌ترین اجلاس سالانه این صنعت نشان می‌دهد  قیمت طلا تا پایان سال جاری میلادی ۱۸۰۶ دلار و ۱۰ سنت پیش‌بینی‌شده است. آخرین باری که طلا به این قیمت رسید، اوایل ماه ژوییه بود.
 
قیمت نقره امروز با ۱.۰۷ درصد افزایش به ۱۹ دلار و ۵۷ سنت رسید و پلاتین با ۰.۱۳ درصد کاهش ۹۲۱ دلار و ۲۳ سنت معامله می‌شود.
 
 
 
 



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *