RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ریال یکماهه ۲۵ درصد بی ارزش شد

نشست مدیر عامل بیمه آسیا با مسئولان سرپرستی استان اصفهان

عمر کروکی های کاغذی به پایان رسید

انتصابات در بانک ایران زمین

بانک ملی ایران باید به یک سوپرمارکت خدمات مالی تبدیل شود

بازار سرمایه با چالش مالیاتی در لایحه بودجه مواجه شده است؟

غول بدهی جهان را می‌بلعد؟

خروج بافت را از بن‌بست اشتغال

ساخت ۱۴۰ هزار و ۴۴۲ واحد مسکونی با تسهیلات بانک مسکن

بازدید مدیرعامل بانک توسعه صادرات از شرکت صادر‌کننده نمونه کشوری

مولدسازی مبهم سرخابی‌ها

نرخ سود بین‌بانکی صعودی شد

روش دریافت وام ۲۰۰ میلیونی میعاد بانک سینا

سقوط طبقه پردرآمد به متوسط و متوسط به فقیر

بیمه تعاون مبنای تحول در صنعت بیمه

دلیل افزایش عجیب قیمت طلا مشخص شد

بیمه آتش سوزی را با تخفیف ۴۵ درصدی از بیمه ملت بخرید

افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از ماه آینده اعمال می‌شود

مشکل تعطیلی پنجشنبه‌

روز سرنوشت‌ساز بیت کوین

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

وزیر صمت خبر داد؛

اقدام در ۱۰ بازار برای کنترل نقدینگی و نرخ ارز

۱۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۲کد خبر: 332927
ایستانیوز:وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت:برای کنترل نقدینگی و نرخ ارز اقدام به فعالیت بر روی ۱۰ نوع بازار کرده‌ایم که تا این لحظه اقدامات ما بر روی سه بازار عملیاتی شده و باقی بازارها هم در دست اقدام است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، سید رضا فاطمی امین در استودیو نگاه یک شبکه اول سیما تورم را بیماری سال‌های سال ایران عنوان کرد و افزود: نقدینگی، رشد نقدینگی، افزایش نرخ کالاهای وارداتی، تغییر نرخ ارز و کاهش تولید سبب افزایش تورم می‌شوند.
 
او ادامه داد: برای کنترل تورم نیازمند مدیریت نقدینگی هستیم پس باید به نرخ ارز ثبات ببخشیم و تولید را افزایش دهیم البته اصلاح ساختار بازارها هم از نکاتی است که بسیاری بر روی آن چشم می‌پوشند.
 
آقای فاطمی امین تصریح کرد: اگر نقدینگی اصلاح شود تقاضا کاهش می‌یابد و با افزایش تولید، عرضه و تقاضا برابر می‌شود و تورم پدید نمی‌آید.
 
وزیر صمت گفت: برای کنترل نقدینگی، نرخ ارز و بازارها اقدام به فعالیت بر روی ۱۰ نوع بازار کرده‌ایم، که تا این لحظه اقدامات ما بر روی سه بازار عملیاتی شده و باقی بازارها هم در دست اقدام است.
 
وی افزود: یکی از این بازارها، بازار کالاهای واسطه‌ای یا نهایی است، عموماً کالاهای مصرفی ما مانند یخچال، تلویزیون و سایر اقلام مصرفی خانوار است.
 
او درج قیمت بر روی کالاها را در دیگر کشورها، یک نوع تخلف عنوان کرد و افزود: درج قیمت مصرف کننده بر روی کالا تخلف است و قاعده این است که قیمت مصرف کننده باید در فروشگاه و بر روی قفسه درج شود، زیرا درج قیمت بر روی کالا، ناگواری‌هایی را پیش می‌آورد که سبب تخلف می‌شود.
 
فاطمی امین به عنوان مثال تصریح کرد: مشاهده می‌شود که تولید کننده‌ای بر روی کالای خود (تخم مرغ) مثلا قیمت ۷۵ هزار تومان درج می‌کند و توجیه او این است که کالا را در بسته بندی شکیلی عرضه می‌کنم پس می‌توانم کمی گرانتر بفروشم، اما تخلف وقتی شکل می‌گیرد که این تولید کننده به مغازه و یا محل عرضه عمومی محصول می‌گوید، اگر فقط محصول تولیدی من را در مغازه بفروشید به شما ۴۰ درصد تخفیف می‌دهم این تخفیف‌های اغواکننده تخلف محسوب می‌شود.
 
وزیر صمت افزود: گاهی مشاهده می‌شود که نظام توزیع کالا به تولیدکننده می‌گوید بر روی کالا و محصول، فلان قیمت را درج کند اگر از فلان قیمت کمتر باشد محصول را نمی‌خرد این هم نوعی دیگر از تخلف است حال قصد ما این است که کالاها با نرخ تولید کننده عرضه شود البته این پروژه ۷ الی ۸ ماه طول خواهد کشید و ما در حال حاضر سه ماه از اجرای این پروژه را پشت سر گذاشته‌ایم و ۳۴ گروه محصول را طی ۴ مرحله به این چرخه وارد کرده ایم طبق محاسبات ما تا آخر تیر ۱۴۰۱ تمامی محصولات وارد این چرخه می‌شوند.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *