RSS
امروز سه شنبه ، ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

سیگنال دلار نهفته به بازار سکه

سومین هفته نزولی بورس چگونه رقم خورد؟

۱۲:۳۱ - ۱۴۰۰/۹/۱۲کد خبر: 329838
ایستانیوز:بررسی روند هفتگی بازار سهام نشان می‌دهد در این مدت، روند نزولی شاخص کل بورس ادامه داشته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) این روند به گونه ای بوده است که شاخص کل بورس برای سومین هفته متوالی، بازدهی منفی را به ثبت رسانده است و جایگاه خود را در کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی تثبیت کرده است. به گونه ای که در مجموع پنج روز فعالیت بازار سرمایه، شاخص کل بورس با افت بیش از ۵۴ هزار واحدی معادل منفی ۳.۸۴ درصد مواجه شده است.
 
بررسی روزهای دومین هفته آذرماه نشان می دهد؛
 
در اولین روز کاری بازار سرمایه (شنبه ۶ آذرماه ۱۴۰۰) شاخص کل بورس به روند نزولی ادامه داده و با کاهش ۲۷۴۴۱ واحدی معادل ۱.۹۷ درصدی به یک میلیون و ۳۶۶ هزار و ۶۶۴ واحد رسیده است. در این میان، نمادهای معاملاتی فولاد، فارس، شستا، پارس، وغدیر و تاپیکو با بیشترین کاهش، تاثیر منفی در روند نزولی شاخص کل بورس داشتند. از سوی دیگر در این روز، معامله‌گران بورس ۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۴۶۶  هزار و ۹۸۱ نوبت معامله و به ارزش ۳۸ هزار و ۴۶۷  میلیارد ریال داد و ستد کردند.
 
در دومین روز هفته (یکشنبه ۷ آذرماه ۱۴۰۰) روند نزولی متوقف و شاخص کل بورس مثبت بسته شد. به گونه ای که در پایان معاملات این روز، شاخص کل بورس اوراق بهادار با افزایش ۱۲۹۹ واحدی معادل ۰.۱۰ درصدی به یک میلیون و ۳۶۸ هزار و ۱۳ واحد رسید. این در حالی است که نمادهای معاملاتی پارس، شستا، وغدیر، شفن، پارسان و ومعادن با بیشترین افزایش، تاثیر مثبت در روند صعودی شاخص کل بورس داشتند. همچنین در پایان معاملات دومین روز هفته، معامله‌گران بورس ۴ میلیارد و ۳۷۳ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۴۲۵ هزار و ۴۴۹ نوبت معامله و به ارزش ۳۳ هزار و ۶۸۴ میلیارد ریال داد و ستد کردند.
 
در سومین روز هفته (دوشنبه ۸ آذرماه ۱۴۰۰) دوباره روند نزولی برای نماگر کل بورس به ثبت رسید. به گونه ای که شاخص کل بورس اوراق بهادار با کاهش ۴۱۸۳ واحدی معادل ۰.۳۱ درصدی به یک میلیون و ۳۶۳ هزار و ۸۲۱ واحد رسید. در این میان، نمادهای معاملاتی کچاد، فارس، فولاد، کگل، شستا و بورس با بیشترین کاهش، تاثیر منفی  در روند صعودی شاخص کل بورس داشتند. همچنین معامله‌گران بورس ۳ میلیارد و ۶۹۳ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۳۹۵ هزار و ۲۸۶ نوبت معامله و به ارزش ۲۹ هزار و ۲۲۶ میلیارد ریال داد و ستد کردند.
 
در چهارمین روز هفته (سه شنبه ۹ آذرماه ۱۴۰۰) شاخص کل بورس بازهم عقب‌نشینی کرد. به گونه ای که شاخص کل بورس اوراق بهادار با کاهش ۶۸۴۵ واحدی معادل ۰.۵ درصدی به یک میلیون و ۳۵۷ هزار و ۹۲ واحد رسید. در میان،  نمادهای معاملاتی فارس، نوری، فولاد، اخابر، پارس و شفن با بیشترین کاهش، تاثیر منفی  در روند نزولی شاخص کل بورس داشتند. از سوی دیگر، با پایان فعالیت بازار سرمایه در چهارمین روز کاری بورس در هفته گذشته، معامله‌گران بورس ۴ میلیارد و ۲۱۵ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۴۰۷ هزار و ۷۲۶ نوبت معامله و به ارزش ۲۹ هزار و ۵۸۲ میلیارد ریال داد و ستد کردند.
 
در پنجمین و آخرین روز کاری هفته (چهارشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۰) سهامداران تداوم روند کاهشی بورس را نظاره گر بودند؛ به گونه ای که شاخص کل بورس اوراق بهادار در حالی با کاهش ۱۷۰۰۸ واحدی معادل ۱.۲۵ درصدی به یک میلیون و ۳۴۰ هزار و ۱۲۰ واحد رسید که بیشترین تاثیر منفی در روند نزولی شاخص کل بورس توسط نمادهای معاملاتی فارس، شپدیس، کگل، شستا، تاپیکو و وغدیر به ثبت رسید. همچنین در این روز،  معامله‌گران بورس ۴ میلیارد و ۲۹۷ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۳۸۰ هزار و ۷۸۴ نوبت معامله و به ارزش ۳۰ هزار و ۵۸۴ میلیارد ریال داد و ستد کردند.
 
نمادهای پُرتراکنش بورس
 
در پنج روز معاملاتی این هفته بورس، نمادهای گروه دارویی برکت (برکت)، شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا)، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) و گسترش سرمایه‌گذاری ایران خودرو (خگستر) در گروه نمادهای پُر تراکنش قرار داشتند.
 
صنایع مثبت بازار سهام در هفته گذشته
 
در هفته‌ای که گذشت استخراج زغال سنگ، فعالیت مهندسی، تجزیه و تحلیل و آزمایش فنی و سایر حمل و نقل جزو صنایع مثبت بازار بود.
 
 
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بورس، شاخص بورس
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *