RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

انتظارات دولت از بانک ها اعلام شد

۱۳:۴۵ - ۱۴۰۰/۷/۱۸کد خبر: 327578
ایستانیوز: وزیر اقتصاد در اولین جلسه با مدیران عامل بانک های بورسی و دولتی ، انتظارات دولت از بانک ها را اعلام کرد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)به نقل از روابط عمومی بانک رفاه، احسان خاندوزی در اولین جلسه با مدیران عامل بانک‌های دولتی و خصوصی با اشاره به لزوم اصلاح برخی سیاست‌ها گفت: کمک به تامین مالی تولید، کارآفرینی در اقتصاد و افزایش سهم تسهیلات پرداختی به بخش‌های مولد ، اولین محور انتظارات دولت از بانک‌ها است. چرا که رشد اقتصادی و توسعه پایدار بلند مدت بدون توجه به تولید و کارآفرینی محقق نخواهد شد.
 
وی افزود: کمک به رفع موانع گذر از شرایط تحریمی و رونق تجارت با ایجاد تحرک ارزی ویژه ، دومین محور است که زمینه آن با تغییر رئیس کل بانک مرکزی فراهم‌ شد.
 
این مقام مسئول ادامه داد: تقویت ، نظارت و پایبندی بانک‌ها به مقررات سومین محور انتظارات است. بخش زیادی از نارضایتی‌های مردم از رعایت نشدن مقررات و مصوبات شورای پول و اعتبار است که در برخی از بانک‌ها نادیده گرفته می‌شود. همچنین حرکت به سمت دسترسی مردم به قراردادهای الکترونیک ، امکان رصد نحوه محاسبه سود، جریمه، دیر کرد، تضامین و استمهال تسهیلات و ... برای مشتریان باید در دستور کار قرار گیرد تا اگر اجحافی نسبت به قرارداد اصلی بانک در حق کسی صورت گرفت، بتواند پیگیری و مطالبات حقوقی انجام دهد.
 
خاندوزی گفت: جایگزین کردن شیوه اعتبارسنجی به جای دریافت وثیقه از متقاضیان تسهیلات از دیگر وظایف بانک ها است. با عملی شدن این شیوه، بخش عمده‌ای از جامعه می‌توانند با توجه به اعتبار حتی اگر وثیقه‌های بالایی ندارند از تسهیلات بانکی بهره‌مند شوند. عادلانه شدن دسترسی گروه‌های مختلف شغلی به تسهیلات بانکی از مهمترین و فراوان‌ترین درخواست‌های مردم است که باید مورد توجه مدیران بانکی قرار گیرد.
 
وی افزود: شفاف‌سازی صورت‌های مالی و شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها ضرورت دارد تا مجالی برای توزیع قدرت یا نفوذهای اقتصادی و سیاسی نداشته و همه در خدمت منافع اقتصادی باشند.
 
وزیر اقتصاد ادامه داد: مقرر شد دبیرخانه‌هایی به صورت دائمی در وزرات اقتصاد برای تقویت نظارات و پایش مستمر اهداف دولت از بانک ها شکل گیرد. امید است با همگرایی بیشتر وزارتخانه و بانک مرکزی ، تعاملی بسیار موفق در خصوص نظارت بر شبکه بانکی برای تحقق تولید ملی و عادلانه شدن دسترسی به تسهیلات حاصل شود.
 
خاندوزی درخصوص مشکلات پرداخت وام ودیعه مسکن هم گفت: با توجه به اینکه شان اصلی نظارت بر شبکه بانکی به عهده بانک مرکزی است با تقویت نظارت این بانک باید پرداخت تسهیلات از طرف همه بانک‌ها مورد قبول قرار بگیرد. گزارشی از عملکرد بانک‌های دولتی درخصوص پرداخت تسهیلات مسکن هم به زودی منتشر و اگر مشکل یا اختلافی باشد، حل خواهد شد.
 
 
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *