RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

ضرر و زیان ۶۰ درصدی بازار سرمایه از قیمت گذاری دستوری

۱۳:۱۶ - ۱۴۰۰/۷/۶کد خبر: 327328
ایستانیوز:در صورتیکه بخواهیم از بازار سرمایه حمایت ویژه داشته باشیم، نیاز به تزریق پول و حمایت های غیر موجه از لحاظ اقتصادی نیست بلکه باید در جهت اجرای طرح لغو قیمت گذاری گام برداشته تا شاهد متحول شدن صنایع در کشور باشیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،محمد بامودت کارشناس بازار سرمایه با اعلام اینکه موضوع قیمت گذاری دستوری از یکی دوسال اخیر که ضریب نفوذ بازار سرمایه و تعداد سهامداران بازار افزایش پیدا کرد، به صورت جدی مورد بحث و بررسی قرار گرفت، به سناگفت: وجود صنایع مختلف و فعالیت های گسترده آنها در کشور موجب شده تا نهادهای قدرتمندی مخالف حذف قیمت گذاری دستوری به منظور رونق بخشیدن به بازار سرمایه باشند.
 
وی با بیان اینکه حدود ۵۱ تا ۵۲ صنعت در بازار سرمایه وجود دارد که از این تعداد حدود ۳۰ صنعت درگیر قیمت گذاری دستوری هستند، عنوان کرد: صنایعی چون کانی های فلزی، مخابرات، دارویی، خودرو، بیمه ، تولیدات فلزات، فراورده های نفتی و تولید کود اوره و ... از جمله صنایعی هستند که بیشترین ارزش بازار سرمایه را به خود اختصاص داده اند اما با توجه به قیمت گذاری دستوری، با چالش های بسیاری مواجه شده اند.
 
بامودت با اعلام اینکه متأسفانه قیمت گذاری دستوری سهامداران معدنی و فولادی را متضرر کرده است، اظهار داشت: با توجه به ضرر و زیان ۶۰ درصدی بازار سرمایه به لحاظ اجرای قیمت گذاری دستوری، به نظر می رسد در صورتیکه بخواهیم از بازار سرمایه حمایت های ویژه داشته باشیم نه نیاز به تزریق پول و نه حمایت های غیر موجه از لحاظ اقتصادی داریم بلکه باید در جهت اجرای طرح لغو قیمت گذاری گام برداشته تا شاهد متحول شدن صنایع در کشور باشیم.
 
این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: با توجه به برخی صنایع بزرگ چون صنعت خودرو که درصد بیشتری از ارزش بازار را به خود اختصاص داده و سهامداران بیشتری را به سوی خود جلب کرده و روند دیگر صنایع را هم تحت تاثیر خود قرار می دهد، بهتر است قیمت گذاری های دستوری از روی این صنعت برداشته شود.
 
وی در پایان یادآور شد؛ به منظور ایجاد تحول در بازار سرمایه و ایجاد بازار رقابتی در کشور نیازمند شفاف سازی و کسب اطلاعات دقیق تر درباره لغو قیمت گذاری دستوری هستیم تا بتوان در آینده شاهد لغو قیمت گذاری و رشد و تحول در بازار و صنایعی که بیشترین ارزش بازار را دارا هستند، باشیم.
 
*خبرنگار: پروین خدادادی

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *