RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

۵ شرط اجرای حاکمیت شرکتی در بازار سرمایه

نقش بازار سرمایه در تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»

سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد

سقف مهربانی در بانک ملی بلند است

سقف تراکنش خرید افزایش یافت؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

طلا وارد کانال جدید شد

نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید، ویژه است

جزئیات عرضه اولیه یک شرکت فولادی در بورس

۱۳:۴۴ - ۱۴۰۰/۶/۱۷کد خبر: 325795
ایستانیوز:مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان جزئیات عرضه اولیه شرکت فولاد سبزه‌وار در بازار بورس در هفته آینده را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، مسعود سمیعی نژاد در نشستی خبری از عرضه اولیه ۱۳ درصد از سهام شرکت فولاد سبزه‌وار در بازار بورس در هفته آینده خبر داد و گفت: فولاد سبزه‌وار یکی از هشت طرح فولادی در دولت قبل است که جانمایی نشد بود. این شرکت ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی را دارد.
 
وی با بیان اینکه فولاد سبزه‌وار از سال ۱۳۹۶ در مدار تولید قرار گرفت، اظهار کرد: این شرکت بیش از ۳۲ میلیون تن آهن اسفنجی به ۳۲ شرکت زیرمجموعه خود عرضه کرده است. همچنین در تامین مواد اولیه وابسته به بازار و دلالان نیست، چراکه یک قرارداد ۲۰ ساله تامین مواد اولیه با شرکت اپال سنگان امضا کرده است. همچنین این شرکت یک ریال تسهیلات بانکی ندارد.
 
سمیعی نژاد ادامه داد: این شرکت دو طرح توسعه در پیش دارد. نخستین طرح که پیش پرداخت آن صورت گرفته، تولید یک میلیون تن فولاد است و دومین طرح نیز تولید ۱.۵ میلیون تن بریکت گرم است. سهام‌داران عمده این شرکت نیز  شامل ۸۵ درصد اپال کانی پارس و ۱۵ درصد نیز ایمیدرو است.
 
وی در ادامه با اشاره به سیاست‌های شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان گفت: اولین سیاست در این شرکت توسعه زنجیره فولاد است. به طوریکه در بخش فولاد و معدن به کمک دولت آمد و به دنبال طرح‌های نیمه تمام در این حوزه رفتیم.
 
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان ادامه داد: دومین هدف تامین اشتغال پایدار است. همچنین به دنبال خلق سرمایه برای سهام‌داران و تکمیل طرح‌های نیمه تمام و بازگشت سرمایه به سهام‌داران هستیم.
 
سمیعی نژاد با بیان اینکه یکی دیگر از اهداف این شرکت حضور در شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ است، اظهار کرد: همچنین در دو حوزه آب‌های ژرف مخصوصا در استان سیستان و بلوچستان و همچنین انرژی خورشیدی طرح‌هایی داریم.
 
وی در ادامه با اشاره به عرضه شرکت اپال کانی در سال گذشته گفت: سهام این شرکت بدترین شرایط بازار سرمایه عرضه شد اما تا کنون رشدی ۷۰ درصدی داشته است.
 
سمیعی نژاد در ادامه با تاکید بر اینکه محصولات معدنی می‌تواند جایگزین نفت در صادرات و درامدزایی برای کشور شوند، توضیح داد: متاسفانه سیاست‌گذاری ما در این حوزه مقطعی است. ما سعی می‌کنیم در پلن‌های توسعه‌ای کشور سهم بخش معدن را بیش از چیزی که است برای سرمایه‌گذاران و دولت تعریف کنیم. باید حضور بخش خصوصی در حوزه معدن پررنگ‌تر شود.
 
وی افزود: می‌توان بخش معدن را وارد GDP کشور کرد و سهم آن را از یک درصد به ۱۰ درصد رساند.
 
سمیعی نژاد با تاکید بر عرضه محصولات شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان در بازار سرمایه گفت: عرضه محصولات مختلف در بازار سرمایه به شفاف‌سازی قیمت‌ها کمک می‌کند و باعث میشود محصولات به دست مصرف کنندگان اصلی برسد و از ضرر دلالان جلوگیری کنیم.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *