RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ریال یکماهه ۲۵ درصد بی ارزش شد

نشست مدیر عامل بیمه آسیا با مسئولان سرپرستی استان اصفهان

عمر کروکی های کاغذی به پایان رسید

انتصابات در بانک ایران زمین

بانک ملی ایران باید به یک سوپرمارکت خدمات مالی تبدیل شود

بازار سرمایه با چالش مالیاتی در لایحه بودجه مواجه شده است؟

غول بدهی جهان را می‌بلعد؟

خروج بافت را از بن‌بست اشتغال

ساخت ۱۴۰ هزار و ۴۴۲ واحد مسکونی با تسهیلات بانک مسکن

بازدید مدیرعامل بانک توسعه صادرات از شرکت صادر‌کننده نمونه کشوری

مولدسازی مبهم سرخابی‌ها

نرخ سود بین‌بانکی صعودی شد

روش دریافت وام ۲۰۰ میلیونی میعاد بانک سینا

سقوط طبقه پردرآمد به متوسط و متوسط به فقیر

بیمه تعاون مبنای تحول در صنعت بیمه

دلیل افزایش عجیب قیمت طلا مشخص شد

بیمه آتش سوزی را با تخفیف ۴۵ درصدی از بیمه ملت بخرید

افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از ماه آینده اعمال می‌شود

مشکل تعطیلی پنجشنبه‌

روز سرنوشت‌ساز بیت کوین

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

افزایش امنیت مبادلات با ثبت چک در سامانه صیاد

۱۴:۱۸ - ۱۴۰۰/۲/۱۸کد خبر: 319359
ایستانیوز:رئیس انجمن صنفی صندوق‌ها و نهادهای سرمایه‌گذاری خطرپذیر با تاکید بر اینکه الزامی شدن ثبت چک در سامانه صیاد، ضریب امنیت مبادلات را افزایش می‌دهد، گفت: قانون جدید چک اگر به صورت کامل اجرایی شود، اعتبار چک را در مبادلات احیا کرده و تاثیر مثبت قابل توجهی بر بهبود فضای کسب وکار کشور می‌گذارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،محمدمهدی فریدوند رئیس انجمن صنفی صندوق‌ها و نهادهای سرمایه‌گذاری خطرپذیر (وی سی) در گفت‌وگو با  فارس در خصوص مشکلاتی که چک‌های برگشتی برای فعالان اقتصادی ایجاد می‌کند، گفت: در گذشته میزان بالای چک‌های برگشتی موجب شده بود تا وصول مطالبات فعالان کسب و کار با مشکل مواجه شود که این موضوع هزینه‌های زیادی را به فعالان فضای کسب و کار تحمیل می‌کرد.
 
وی افزود: ریسک حقوقی ناشی از چک‌های برگشتی باعث می‌شد تا هزینه‌های کل بنگاه‌ها و فعالان اقتصادی افزایش پیدا کند که این موضوع در شرایط فعلی اقتصاد، فشار مضاعفی را به تولیدکنندگان کالا یا خدمات وارد می‌کرد.
 
رئیس انجمن صنفی صندوق‌ها و نهادهای سرمایه‌گذاری خطرپذیر کشور ادامه داد: در این میان قانون جدید چک در سال 97 به تصویب مجلس رسید و ظاهرا تا الان بخش هایی از آن اجرا شده است که همین حد اجرای فعلی، میزان چک‎های برگشتی را کاهش داده است و انتظار می‌رود با اجرای کامل قانون جدید چک، میزان چک‌های برگشتی بیش از پیش کاهش پیدا کند.
 
فریدوند با اشاره به اجرای مرحله تازه‌ای از قانون جدید چک از ابتدای امسال گفت: ثبت چک‌های جدید در سامانه صیاد، ضریب امنیت مبادلات را افزایش می‌دهد و از مفقودی، سرقت و جعل چک جلوگیری می‌کند.
 
وی اضافه کرد: مفاد قانون جدید چک به گونه‌ای تنظیم شده است که ضمن کاهش هزینه مبادلات، امنیت مبادلات هم افزایش پیدا می‌کند. قانون جدید چک اگر به صورت کامل اجرایی شود، اعتبار چک را در مبادلات احیا خواهد کرد و از این نظر تاثیر مثبت قابل توجهی بر بهبود فضای کسب وکار  کشور می‌گذارد.
 
فریدوند در پایان تاکید کرد: با احیای اعتبار چک در بازار، فعالان اقتصادی می‌توانند به سهولت اعتبار و نقدینگی مورد نیاز خود را بدون نیاز به اخذ وام بانکی، خلق کنند؛ موضوعی که می‌تواند کمک به سزایی به گسترش فعالیت بنگاه‌ها داشته باشد.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *