RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران

حرکت بازار طلا به سوی آرامش و تعادل

۱۲:۱ - ۱۴۰۰/۱/۱۶کد خبر: 318533
ایستانیوز:رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران پیش‌بینی کرد در سال ۱۴۰۰ وضعیت بازار طلا با تعادل و ثبات همراه باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: پیش‌بینی این است که در سال ۱۴۰۰ در مقایسه با سال گذشته به‌طور کلی وضعیت بازار طلا بهتر خواهد شد، این بهبود به معنای ایجاد تعادل و ثبات در این بازار است و نوسان زیادی را شاهد نخواهیم بود.
 
روند نزولی قیمت طلا و سکه بعد از تعطیلات عید و شروع سال جدید، انتظارها برای تداوم این روند تا رسیدن به نقطه تعادل و ایجاد ثبات نسبی در بازار را افزایش داده است.
 
چشم‌انداز روابط خارجی و امکان احیای برجام و رفع تحریم‌ها، خوش‌بینی به آینده بازار ارز و کاهش قیمت دلار را افزایش داده است. از آنجایی که قیمت دلار به صورت مستقیم بازار طلا را تحت تأثیر قرار می‌دهد خوش‌بینی به آینده بازار طلا و رسیدن به ثبات و آرامش در این بازار نیز کمتر از بازار دلار نیست.
 
آینده بازار طلا در سال جاری
 
در این مورد ابراهیم محمدولی، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: هرچند آینده‌نگری در باره قیمت طلا کار دشواری است، اما با توجه به تجارب گذشته می‌توان پیش‌بینی کرد که امسال وضعیت بازار طلا بهتر از پارسال خواهد شد. یعنی عرضه و تقاضا و به‌طور کلی داد و ستد بیشتر خواهد شد.
 
او ضمن اشاره به روند کاهشی قیمت بعد از تعطیلات اظهار داشت: وقتی بازار به سمت ثبات و تعادل حرکت کند قیمت‌ها نیز به ثبات خواهد رسید. هرچند نمی‌توان برای مثال انتظار داشت قیمت طلای ۱۸ عیار از کانال یک میلیون تومانی به کانال ۶۰۰ یا ۷۰۰ هزار تومانی وارد شود، اما ممکن است در دامنه حدود ۱۰ درصد نوسان داشته باشد.
 
کاهش تقاضا برای طلای آب شده
 
محمد ولی با اشاره به افزایش تقاضا برای  طلای آب شده در اواسط سال گذشته عنوان داشت: امسال به نظر می‌رسد گرایش به طلای آب شده کم و تقاضا برای مصنوعات طلا بیشتر باشد. زیرا خرید و فروش طلای آب شده نیازمند دانش و اطلاعات فنی است و بیشتر در میان فعالان صنعت طلا رایج است تا مردم عادی. مواردی پیش آمده و افرادی به اتحادیه مراجعه کرده‌اند که دست به خرید و فروش این نوع طلا زده و ضرر کرده‌اند. ریسک معامله در این نوع طلا بالا است و به همین خاطر بیشتر افراد متخصص سراغ آن می‌روند.
 
 ماه رمضان امسال بهتر از پارسال خواهد بود
 
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره نزدیکی ماه مبارک رمضان و اثر آن بر بازار طلا نیز گفت: به‌طور معمول در ماه رمضان شرایط به گونه‌ای است که تقاضا برای خرید کاهش می‌یابد و مردم به دلیل روزه‌داری و عبادت کمتر به سمت خرید طلا گرایش پیدا می‌کنند. با این حال به نظر می‌رسد که داد و ستد طلا در ماه رمضان امسال بهتر از رمضان سال گذشته باشد و حجم معاملات افت زیادی نداشته باشد.
 
به گزارش ایرنا ، طبق آخرین گزارش‌ها در روز گذشته، ارزش هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید به رقم ۱۰ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان رسید و سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم نیز ۱۰ میلیون و ۴۰۰ تومان معامله شد.
 
همچنین نیم‌سکه بهار آزادی ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، ربع سکه چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و سکه یک گرمی هم ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان قیمت خورد.
 
علاوه بر این، در بازار طلا نیز نرخ هر گرم طلای ۱۸ عیار به یک میلیون و ۵۷ هزار تومان رسید.
 
هر مثقال طلا نیز به قیمت چهار میلیون و ۵۸۳ هزار تومان معامله شد.
 
اونس جهانی طلا نیز امروز یک‌هزار و ۷۳۱ دلار فروخته شد.
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بازار طلا
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *