RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

بورس کالا بستر پیاده سازی اقتصاد رقابتی

احترام به نظام بازار از راه های احیای اقتصاد

۱۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۲کد خبر: 318113
ایستانیوز:عباس آرگون، نایب رییس کمیسیون پول و بازار سرمایه اتاق بازرگانی تهران گفت: امیدوارم با توجه به تکرار تجربه زیانبار قیمت گذاری کالاها در یکی دوسال گذشته دیگر شاهد دخالت های مستقیم در مکانیسم بازار نباشیم که همین اقدام می تواند یکی از راه های نجات اقتصاد کشور باشد.
به گزارش اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، آرگون به قیمت گذاری دستوری کالاها در ماه های اخیر اشاره کرد و اظهار داشت: قیمت گذاری دستوری بدترین شیوه تنظیم بازارهاست و بازهم مشاهده کردیم  اجرای این سیاست برخلاف اهداف سیاست گذاران به چه آسانی موجبات بهم ریختگی بازارها را فراهم می کند.
 
نایب رییس کمیسیون پول و بازار سرمایه اتاق بازرگانی تهران افزود: تبعات قیمت گذاری کالاها به وضوح نشان داد که این اقدام نه تنها کمکی به بازار و اقتصاد کشور نمی کند بلکه زمینه توزیع رانت در بخش و گروه های مختلف را فراهم می کند.
 
آرگون بهترین شیوه برای قیمت گذاری کالاها را کشف قیمت براساس مکانیزم بازار دانست و گفت: احترام به نظام بازار می تواند علاوه بر نجات و احیای اقتصاد کشور، بهبود شرایط حاکم در کشور و جلوگیری از فساد را مهیا کند.
 
نایب رئیس کمیسیون بازار پول‌ و ‌سرمایه اتاق ‌بازرگانی تهران تاکید کرد: قیمت گذاری دستوری که نمونه بارز آن در حوزه هایی مانند خودرو، فولاد و انرژی دیده شده و می شود، باعث توزیع رانت در کشور شده که این موضوع دور از معیارهای اقتصادی است.
 
اجرای مکانیسم بازار در بستری شفاف
 
وی در ادامه از بورس کالا به عنوان بستر قانونی و شفاف اجرای مکانیسم بازار در اقتصاد یاد کرد و گفت: بورس کالا به طور حتم می تواند منجر به فراهم کردن شفافیت لازم و اجرای صحیح مکانیسم بازار برای معاملات شود و مصرف کننده و تولیدکننده نیز همواره از خرید و فروش محصولاتشان براساس عرضه و تقاضا رضایت دارند.
 
آرگون خاطرنشان کرد: باید این موضوع مدنظر قرار گرفته شود که بورس کالا دارای سازوکاری مطلوب برای کشف واقعی قیمت ها در تقابل عرضه و تقاضاست در این میان این سازوکار باید دور از دخالت های بیرونی فعالیت کند تا فعالان بازار بتوانند بر مبنای رقابت و واقعیت های بازار به امر تولید و فروش بپردازند.
 
به گزارش کالا خبر ،نایب رئیس کمیسیون بازار پول‌ و سرمایه اتاق‌ بازرگانی تهران در پایان گفت: بورس کالا بستر پیاده سازی اقتصاد رقابتی است و می توان با تکیه بر سازوکار این بورس، زمینه رشد انگیزه تولید در حوزه های مختلف را فراهم کرد.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بورس کالا
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *