RSS
امروز سه شنبه ، ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

صندوق بین المللی پول پیش بینی کرد؛

احتمال رشد ۵.۵ درصدی اقتصاد جهان در سال ۲۰۲۱

۱۱:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۸کد خبر: 316954
ایستانیوز:صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی خود از رشد اقتصاد جهان در ۲۰۲۱ را افزایش داده و ۵.۵ درصد اعلام کرده است که ۰.۳ درصد بالا تر از پیش بینی آن در ماه اکتبر است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، صندوق بین‌المللی پول در روز سه‌شنبه پیش‌بینی خود از رشد اقتصاد جهان در ۲۰۲۱ را افزایش داد و اعلام کرد شدت رکود اقتصادی ایجاد شده در ۲۰۲۰ که بزرگترین رکود اقتصادی در زمان صلح از زمان رکود بزرگ بود، یک درصد کمتر از حد انتظار بوده است.
 
این صندوق بین المللی اعلام کرد آغاز واکسیناسیون در برخی کشورها امید به پایان همه‌گیری ویروس کرونا را افزایش داده است. این ویروس تاکنون حدود ۱۰۰ میلیون نفر را مبتلا کرده و جان بیش از ۲.۱ میلیون نفر را در سراسر جهان گرفته است.
 
صندوق  بین‌المللی پول در عین حال هشدار داد اقتصاد جهان همچنان با یک بی‌ثباتی استثنایی مواجه بوده و موج جدید همه‌گیری کرونا و جهش این ویروس خطراتی به وجود آورده است. فعالیت‌های اقتصادی در جهان همچنان پایین‌تر از سطح قبل از بحران کرونا است.
 
گیتا گوپینات، اقتصاددان ارشد صندوق بین‌المللی پول گفت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا قول داده از تامین مالی کواکس (اتحادیه جهانی تامین واکسن) متعلق به سازمان بهداشت جهانی حمایت کند تا همه‌گیری این ویروس کنترل شده و از توزیع برابر واکسن اطمینان حاصل شود.
 
گوپینات در یک کنفرانس خبری گفت: «هنوز بی‌ثباتی‌های بسیاری وجود دارد. ما می‌دانیم این بحران بهداشتی تا وقتی در همه نقاط دنیا پایان یابد، تمام نخواهد شد».
 
وی گفت اگر بحران کرونا به سرعت مهار شود، اقتصاد جهان ۹ تریلیون دلار بین سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۵ به دست می‌آورد. بنابراین به نفع کشورهای پیشرفته است که به بهبود کشورهای فقیرتر هم کمک کنند.
 
صندوق بین‌المللی پول تخمین می زند حدود ۹۰ میلیون نفر طی سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ به زیر خط فقر سقوط کرده باشند  و همه‌گیری ویروس کرونا ۲۲ تریلیون دلار را تا ۲۰۲۵ از تولید جهان کم کند. روند کاهش فقر طی دو دهه گذشته هم متوقف شده است.
 
گوپینات با اشاره به اینکه روند رشد کشورهای پیشرفته بسیار سریع‌تر است، از این کشورها خواست کمک به کشورهای فقیرتر را با وام‌های کم بهره و بخشیدن بدهی‌ها ادامه دهند.
 
صندوق بین‌المللی پول در جدیدترین دورنمای اقتصاد جهان پیش‌بینی کرد رکود اقتصادی در ۲۰۲۰ برابر با ۳.۵ درصد بوده است. این رقم ۹.۹ درصد کمتر از ۴.۴ درصد پیش بینی قبلی آن در ماه اکتبر است.
 
این صندوق رشد اقتصاد جهان در ۲۰۲۱ را ۵.۵ درصد پیش‌بینی می‌کند که ۰.۳ درصد بالاتر از پیش بینی آن در ماه اکتبر است.  این صندوق رشد اقتصاد آمریکا، بزرگترین اقتصاد جهان در ۲۰۲۱ را برابر با ۵.۱ درصد یعنی ۲ درصد بیشتر از پیش بینی قبلی می‌داند.
 
انتظار می رود اقتصاد چین ۸.۱ درصد در ۲۰۲۱ و ۵.۶ درصد در ۲۰۲۲ رشد کند. این ارقام در ماه اکتبر برابر با ۸.۲ و ۵.۸ درصد بودند. این در حالی است که اقتصاد هند در ۲۰۲۱ احتمالاً ۱۱.۵ درصد رشد خواهد کرد که این رقم ۲.۷ درصد بیشتر از پیش بینی قبلی است.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *