RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

مولدسازی مبهم سرخابی‌ها

نرخ سود بین‌بانکی صعودی شد

روش دریافت وام ۲۰۰ میلیونی میعاد بانک سینا

سقوط طبقه پردرآمد به متوسط و متوسط به فقیر

بیمه تعاون مبنای تحول در صنعت بیمه

دلیل افزایش عجیب قیمت طلا مشخص شد

بیمه آتش سوزی را با تخفیف ۴۵ درصدی از بیمه ملت بخرید

افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از ماه آینده اعمال می‌شود

مشکل تعطیلی پنجشنبه‌

روز سرنوشت‌ساز بیت کوین

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

مدیرکل نظارت بر بیمه های زندگی بیمه مرکزی پاسخ داد؛

آیا هزینه افت قیمت خودرو در زمان تصادف قابل دریافت است؟

۱۰:۴۷ - ۱۳۹۹/۹/۱۰کد خبر: 314394
ایستانیوز:مدیرکل نظارت بر بیمه های زندگی بیمه مرکزی اظهار کرد: هر بیمه نامه ای معمولاً شامل موضوع بیمه، خطرات یا ریسک های تحت پوشش، شرایط عمومی و اختصاصی و استثنائات، فرانشیز، تخفیفات و... می شود. حالا اینکه در بیمه بدنه خودرو کدام خسارت ها پرداخت می شود بستگی به قرارداد شما با شرکت بیمه دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، دریافت هزینه افت قیمت خودرو در زمان تصادفات رانندگی از جمله دغدغه هایی است که همواره مورد سوال زیاندیدگان است؛ چه بخواهند آن را از شرکت بیمه پیگیری کنند یا راننده مقصر حادثه. اما آیا هزینه افت قیمت خودرو قابل دریافت است؟
 
از آنجایی که محیط زندگی ما سرشار از ریسک است، شرکت های بیمه کاری که می کنند این است که در صورت وقوع رویداد زیانبار ناشی از ریسک، زیان مالی وارده را جبران می کنند، لذا بیمه ابزاری برای جبران مالی زیان یا خسارت وارده است. در ایران اکثر شرکت های بیمه، زیانهای روحی، روانی، اجتماعی و بطور کلی خسارات غیرقابل جبران نظیر خسارات ناشی از جنگ و شورش، انفجارهای هسته ای، یا خسارات عمدی را جبران نمیکنند. بر این اساس شرکت بیمه صرفا زیانهای قابل تبدیل به پول، قابل اندازه گیری برحسب ریال و غیرعمد را جبران می کند.
 
در همین رابطه امیر صفری، مدیرکل نظارت بر بیمه های زندگی بیمه مرکزی و کارشناس بیمه گفت: بیمه خودرو شامل سه بیمه مجزا تحت عنوان بیمه مسئولیت در قبال شخص ثالث، بیمه حوادث راننده و بیمه بدنه خودرو است که البته دو بیمه نامه اول اجباری است و معمولاً همراه هم ارائه می شوند. اما بیمه بدنه، بیمه ای اختیاری است.
 
وی افزود: هر بیمه نامه ای معمولاً شامل موضوع بیمه، خطرات یا ریسک های تحت پوشش، شرایط عمومی و اختصاصی و استثنائات، فرانشیز، تخفیفات و... می شود. حالا اینکه در بیمه بدنه خودرو کدام خسارت ها پرداخت می شود بستگی به قرارداد شما با شرکت بیمه دارد. در همه شرکت های بیمه، بیمه بدنه یکسان و مشابهی ارائه نمی کنند. لذا بیمه گزار باید به ریسک های تحت پوشش در قرارداد بیمه یا بیمه نامه توجه کند. پوشش هر ریسک اضافی نیز مستلزم پرداخت حق بیمه بیشتر است.
 
مدیرکل نظارت بر بیمه های زندگی بیمه مرکزی در ادامه گفت: در بیمه بدنه خودرو معمولاً خسارات ناشی از برخورد خودرو با جسم ثابت (مانند دیوار) یا متحرک (خودرو دیگر) و یا برعکس برخورد جسم دیگر (تگرگ یا خودرو دیگر) به خودرو پرداخت می شود. همچنین در بیمه بدنه خودرو، خسارات ناشی از آتش سوزی، صاعقه، انفجار، سرقت کلی یا جزئی، ایاب ذهاب به منظور تعمیرات، شکست شیشه، پاشیدن مواد شیمیایی، رنگ و اسید، زلزله، سیل و سایر حوادث طبیعی و افت قیمت جبران می شود به شرطی که بیمه گزار همه پوشش های فوق را خریده و حق بیمه را پرداخت کرده باشد.
 
وی در پاسخ به این سوال که چرا شرکت های بیمه هزینه افت قیمت خودرو را پرداخت نمی کنند؟گفت: شرکت بیمه هزینه افت قیمت خودرو را پرداخت می کند در صورتی که بیمه گزار این پوشش را انتخاب کرده باشد و حق بیمه اضافی بابت این پوشش را پرداخت کند. شرکت بیمه موظف به جبران خسارت ناشی از افت قیمت به سبب تصادف، آتش سوزی، پاشیدن مواد شیمیایی یا به سبب وقوع هر ریسک دیگری است. البته همانطور که گفتم، همه شرکت های بیمه ایرانی پوشش افت قیمت خودرو را ارائه نمی دهند و فقط برخی از آنها این پوشش را عرضه می کنند، لذا اگر موضوع افت قیمت برای بیمه گزار مهم است باید شرکتی را انتخاب کند که پوشش افت قیمت را ارائه می دهد و موقع خرید بیمه نامه، باید توجه داشته باشد که این پوشش را نیز خریداری کند. در این صورت، بیمه نامه خریداری شده و پوشش های آن را تعیین می کند که بیمه گزار حق دریافت خسارت افت قیمت را دارد یا خیر.
 
مدیرکل نظارت بر بیمه های زندگی بیمه مرکزی در پاسخ به این سوال که چنانچه بیمه گذار پوشش جبران افت قیمت خودرو را خریداری نکرده باشد آیا می تواند در صورت زیان دیدن، آن را از مطالبه کند؟ بیان کرد: شرکت بیمه ایرانی مبلغی معادل کل قیمت خودرو به زیان دیده پرداخت می کند. هنگامی که خودرو سرقت برود و طی مدت مقرر توسط پلیس پیدا نشود، پس از انتقال سند به نام شرکت بیمه، بیمه گر مبلغی معادل قیمت کل خودرو را به بیمه گزار می پردازد. توجه شود که در اینجا منظور از قیمت خودرو، قیمت بازاری است که هنگام صدور بیمه نامه برای خودرو معین برآورد می شود و تحت عنوان سرمایه بیمه نامه مصطلح است نه قیمت روز و لحظه ای خودرو. هرچند بیمه گزار هنگام خرید بیمه نامه می تواند رقمی بیشتر برآورد کند اما طبعاً مبلغ حق بیمه افزایش می یابد همچنین در شرایط تصادف شدید، مبلغ کامل پرداخت می شود.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *