RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

مدیرعامل یک استارت آپ بیمه‌ای اظهار کرد:

سنگ اندازی در مسیر استارت آپ‌های بیمه‌ای ادامه دارد

۱۳:۴۹ - ۱۳۹۹/۹/۸کد خبر: 314329
ایستانیوز:مدیرعامل یک استارت بیمه‌ای بیان کرد: اگر این استارت آپ‌ها رونق بگیرند در پی آن افزایش می‌یابد، چون کسی که وارد این نوع سامانه شده است تا بیمه نامه خرید کند، محصولات دیگری را هم مطالعه می‌کند و اگر خواست خریداری می‌کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، هادی فلاح تفتی بنیانگذار و مدیرعامل یکی از استارت آپ‌های بیمه ای در کشور گفت: استارت آپ‌های بیمه‌ای به تازگی کار خود را در صنعت بیمه آغاز کرده اند، بر همین اساس انتظار می‌رود که در اوایل کار قدری ضعیف باشند. یکی از دلایل آن نیز سنگ اندازی‌ها در این مسیر است که همواره از سوی برخی صورت می‌گیرد چرا که از رشد و توسعه استارت آپ‌ها ترس و واهمه دارند و منافع خود را در خطر می‌بینند.
 
وی افزود: استارت آپ‌های بیمه‌ای در این مدت رشد چندانی نکرده اند و علت اصلی آن این است که بیمه مرکزی رویه و روند شفافی در حمایت از استارت آپ‌های صنعت بیمه اعمال نکرده است.
 
بنیانگذار این استارت آپ بیمه‌ای در کشور بیان کرد: بیمه مرکزی آیین نامه‌ای را ابلاغ کرده که هنوز آیین نامه اجرایی آن به دست استارت آپ‌های بیمه نرسیده است، اما اگر این آیین نامه اجرایی به دست استارت آپ‌ها برسد و مجوزی برای استارت آپ‌ها صادر شود که شرکت‌های بیمه، این نوع استارت آپ‌ها را به رسمیت بشناسند، نقطه عطفی در حوزه فعالیت‌های استارت آپی بیمه خواهد بود و استارت آپ‌ها می‌توانند در حوزه خود حرکت روبه جلویی داشته باشند.
 
فلاح تفتی در ادامه گفت: تا وقتی بیمه مرکزی به فکر استارت آپ‌های بیمه‌ای نباشد، شرکت‌های بیمه هم آن‌ها را به رسمیت نمی‌شناسند و با آن‌ها همکاری نمی‌کنند؛ همین موضوع باعث تغییر نکردن ضریب نفوذ بیمه در کشور می‌شود.
 
وی اظهار کرد: برخی از استارت آپ‌ها سامانه‌ای را برای نمایندگان شرکت‌های بیمه در نظر گرفته اند که آن‌ها در این سامانه محصولات بیمه‌ای را خود را بفروشند و از استارت آپ‌های بیمه عقب نمانند در این شرایط نماینده‌ها می‌توانند با سایر استارت آپ‌ها رقابت کنند و متضرر نشوند.
 
فلاح تفتی بیان کرد: اگر نماینده‌های شرکت بیمه نتوانند در این حوزه رقابت کنند تا چند سال آینده یکسری برند استارت آپی در کشور ایجاد می‌شوند که بسیاری از نماینده‌های شرکت‌های بیمه را از این عرصه حذف خواهند کرد.
 
به گزارش پول نیوز، مدیر عامل این استارت آپ بیمه‌ای در کشور خاطرنشان کرد: اگر این استارت آپ‌ها رونق بگیرند در پی آن ضریب نفوذ بیمه در کشور افزایش می‌یابد، چون کسی که وارد این نوع سامانه شده است تا بیمه نامه خرید کند، محصولات دیگری را هم مطالعه می‌کند و اگر خواست خریداری می‌کند. همچنین دانش مردم در حوزه صنعت بیمه بیشتر می‌شود و محصولات بیمه‌ای بیشتری را هم می‌شناسند، چون در دفاتر نمایندگی‌های شرکت‌های بیمه، زمانی برای مطالعه محصولات بیمه‌ای وجود ندارد.
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *