RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

۵ شرط اجرای حاکمیت شرکتی در بازار سرمایه

نقش بازار سرمایه در تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»

سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد

سقف مهربانی در بانک ملی بلند است

سقف تراکنش خرید افزایش یافت؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

طلا وارد کانال جدید شد

نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید، ویژه است

تلاش های دولت برای ایجاد ثبات در بازار سرمایه تاکنون بی فایده بوده است

بورس به کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد سقوط کرد

۱۲:۹ - ۱۳۹۹/۸/۷کد خبر: 312529
ایستانیوز:شاخص کل بورس از نیمه مرداد تا کنون حدود ۹۰۰ هزار واحد ریزش داشته است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،بازار سرمایه در ادامه روند نزولی خود امروز سقوط به کانال یک میلیون و 200 هزار واحدی را تجربه کرد و شاخص تا ساعت (10 صبح) روی عدد یک میلیون و 278 هزار واحد ایستاد که نسبت به روز گذشته کاهش 23 هزار واحد را تجربه می کند. فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد، در گفت وگویی که سایت رسمی سازمان بورس آن را منتشر کرده است، گفته:«نبنده به عنوان یک مقام مسئول به سهامداران نه می‌گویم بفروشید نه می‌گویم بخرید.» او گفته است:« چند روزی است که وضعیت شاخص مطلوب نیست اما باید بدانیم هر تصمیمی در بازار سرمایه تاثیرگذار است به طور مثال بحث افزایش نرخ سود را داشتیم که خوشبختانه بلافاصله از سوی بانک مرکزی تکذیب شد البته موضوع بسیار مهم این است که تاثیرگذاری نرخ سود بر نقدینگی قطعیت ندارد.خبر خوش من به سهامداران این است که شاهد افزایش نرخ سودآوری شرکت‌ها هستیم. شرکت‌های بورسی از بنگاه‌های گلچین و صادراتی هستند که در حال حاضر نرخ رشد سود برخی از آنها بیش از ۳۰۰ درصد بوده است. p/e برخی از شرکت‌ها به ۴ رسیده است که این عدد بسیار خوبی است.» دژپسند همچنین با تاکید بر اینکه از سهامداران خواهش می‌ کنم با تامل نسبت به خرید و فروش سهام خود اقدام کنند، گفت: « سهامداران بدانندکه امروز سهام ارزنده خود را می‌فروشند. با تامل در این بازار صبر کنند تا مجبور به ارزان فروشی نشوند.»
 
به اعتقاد کارشناسان یکی از بزرگترین چالش هایی که باعث ریزش بازار سرمایه و سقوط بورس به کانال یک میلیون و 200 هزار واحدی شده است، صف های طولانی فروشی است که به دنبال بی اعتمادی به بازار سرمایه و رشد بازارهای موازی همچون دلار، ارز و خودرو ایجاد شده است. در این بین البته دولت تلاش می کند با تزریق منابع به بازار سرمایه از روش های مختلف جلوی سقوط بیشتر را بگیرد و مقاومت شاخص ها را در مقابل ریزش افزایش دهد اما کارشناسان تاکید دارند تزریق اصلی که در بازار سرمایه باید صورت گیرد، مربوط به اعتماد عمومی است نکته ای که اگر اتفاق بیفتد دوباره می توان شاهد افزایش سرمایه گذاری و کاهش خروج سرمایه از بورس بود.
 
در این بین دولت و مسئولان بازار سرمایه تلاش می کنند با راهکارهایی همچون افزایش سرمایه جلوی کاهش ریزش شاخص را بگیرند. برهمین اساس در طول 2‌ماه گذشته سازمان بورس با انجام تدابیری که بخش عمده آن شامل تزریق نقدینگی به بازار سهام بود، سعی کرده تا جلوی نزول بورس را بگیرد؛ اما سیاست‌های تزریق نقدینگی کارساز نبود و بازار سهام ظرف 75روز گذشته 750هزار واحد افت کرده است. حالا طبق تازه‌ترین مصوبه سازمان، بورس قرار است سقف مجاز خرید سهام صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت و میزان اعتباری که کارگزاران به مشتری‌هایشان می‌دهند افزایش یابد. شاخص کل بورس از نیمه مرداد تا کنون حدود 900 هزار واحد ریزش داشته است.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بورس، بازار سرمایه
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *