RSS
امروز چهارشنبه ، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی پاسخ داد

دلایل تاخیر در پرداخت وام ودیعه مسکن چیست؟

۱۳:۱۷ - ۱۳۹۹/۶/۲۸کد خبر: 310456
ایستانیوز:مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی درباره دلایل تأخیر در پرداخت وام ودیعه مسکن، اظهار داشت: سامانه قابل ثبت نام و اتصال به بانک‌ها حدود دو هفته است وصل شده؛ یعنی بانک‌های ما حدود دو هفته است که امکان اتصال به این سامانه را پیدا کرده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی گفت: از حدود ۱۸ هزار نفر پذیرش شده حدود ۱۰ هزار و ۲۷۰ نفر تسهیلات دریافت کرده اند.
 
به گزارش مهر، شهرزاد دانشمندی درباره دلایل تأخیر در پرداخت وام ودیعه مسکن، اظهار داشت: سامانه قابل ثبت نام و اتصال به بانک‌ها حدود دو هفته است وصل شده؛ یعنی بانک‌های ما حدود دو هفته است که امکان اتصال به این سامانه را پیدا کرده اند. دوم اینکه راهکار‌هایی برای بازپرداخت اقساط دیده شده یکی اینکه سود تسهیلات گرفته شود و اصل در آخر دوره. اساساً چنین سیستمی در نرم افزار بانک‌ها تعریف نشده بود؛ بنابراین تا این نرم افزار تعریف و پیاده سازی شود در پذیرش متقاضیان تأخیر ایجاد شد.
 
مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی افزود: امروز آماری که گرفتیم از ۱۵ بانک ۱۳ بانک نرم افزار را در سیستم‌ها اعمال کردند و از حدود ۱۸ هزار نفر پذیرش شده حدود ۱۰ هزار و ۲۷۰ نفر تسهیلات دریافت کرده اند و، چون مشکل نرم افزاری بانک‌ها حل شد، امید داریم از این به بعد پرداخت‌ها تسهیل شود.
 
دانشمندی در خصوص برخی مباحث درباره سخت گیری بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن، اظهارداشت: به دلایل عنوان شده بانک‌ها تاکنون اصلاً پذیرش نمی‌کردند و دوم اینکه بانک‌ها بر اساس مصوبات و دستورالعمل‌های مربوطه موظفند کلیه مدارک در سامانه ثبت شده را بررسی کنند و اگر خلاف است، عودت دهند.
 
عدم دریافت تسهیلات به خاطر مشکلات شخص است
 
وی افزود: متأسفانه مواردی دیده شده که ما از همکاران استعلام کردیم. اشخاصی به بانک‌ها در سامانه معرفی شدند که دارای تسهیلات جعاله یا مسکن هستند یعنی کسانی که خانه دار هستند و متعاقباً می‌خواهند دوباره وام ودیعه مسکن بگیرند. همچنین افرادی که فرم جیم آن‌ها قرمز است و از تسهیلات مسکن دولتی استفاده کرده اند.
 
مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی تصریح کرد: سامانه‌ای داریم که با همکاران بانکی تبادل نظر می‌کنیم و آنلاین مشکلات را رفع می‌کنیم. کلاً ۱۲۲ هزار نفر تاکنون به بانک‌ها معرفی شدند و بانک‌ها عملاً پذیرش نکردند. ۱۷ هزار نفر تاکنون پذیرش شده اند و، چون که بانک‌های بیشتری پذیرش را شروع کرده اند قطعاً روند از این پس سریع‌تر خواهد بود، ولی مشکلاتی که هست باعث عودت می‌شود و اخذ تسهیلات انجام نمی‌شود.
 
دانشمندی خاطرنشان کرد: عدم دریافت تسهیلات به خاطر مشکلات شخص است و به عنوان نمونه املاک تجاری معرفی کرده اند و مبلغ اجاره به مراتب کمتر از تسهیلات است یا تاریخ عقد قرارداد برای سال گذشته است و مصوبات ستاد برای اجاره نامه‌های ۹۹ به بعد است. همچنین قرارداد‌ها دارای کد رهگیری نیست و خوب است که اطلاع رسانی شود و کسانی با مدارک کامل بروند که تسریع شود و یا دیده شده مشاورین املاک با یک کد پستی چندین اجاره نامه را به بانک معرفی کرده اند.
 
۱۰ هزار نفر وام ودیعه مسکن گرفتند
 
وی ادامه داد: وزارت راه اساساً نمی‌تواند اسناد و مدارک را چک کند و افراد باید مستندات خود را در سامانه بارگذاری کنند و این‌ها را وزارتخانه به بانک عامل معرفی می‌کند و شعبه باید چک کند. خیلی‌ها به ما گفتند همسر از زن و یا برعکس خانه را اجاره کرده اند و انرژی بانک‌ها برای این امور صرف می‌شود و روند کُند می‌شود.
 
مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی تصریح کرد: وثایقی که گفته شده گواهی کسر از حقوق، گواهی کسر از مستمری خانوده‌های تحت پوشش سازمانه‌های حمایتی و این‌ها به تشخیص بانک است که بررسی کنند. سهام عدالت نوشته شده و بانک‌ها مایل هستند بگیرند، ولی هنوز سازوکار آن در بورس برای وثیقه گیری ایجاد نشده و در تسهیلات ۱۵ میلیون تومانی اخذ سفته یا چک با تشخیص بانک عامل و اجاره نامه و مدارک مورد نیاز باید در سامانه املاک ثبت باشد و بانک‌ها حتماً باید مطابقت بدهند. اگر خلاف باشد عودت می‌دهند و تنها مستاجرین تحت پوشش کمیته امداد نیازی به اجاره نامه ندارند. پس از پذیرش متقاضی توسط بانک نیز اگر متقاضی مدارک را ارائه نکند رد درخواست می‌شود.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:وام ودیعه مسکن
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *