RSS
امروز سه شنبه ، ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

معاون سازمان زمین شناسی :

ایران در جایگاه چهل و ششمین تولیدکننده طلا در جهان

۱۲:۲۹ - ۱۳۹۹/۴/۲۴کد خبر: 308670
ایستانیوز:معاون سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور گفت: برنامه امسال دستیابی به استخراج ۳۵ هزار و ۶۰۰ تن سنگ طلا با عیار ۳.۴ ppm از ۲۲ معدن فعال است و رتبه ۴۶ را با ۰.۲ درصد تولید در سطح جهان به خود اختصاص داده‌ایم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،«محمدباقر دری»  افزود: امروز بزرگترین معدن طلای کشور به نام زرشوران در منطقه تکاب آذربایجان غربی واقع شده است.
 
وی اضافه کرد: اکنون سازمان در حال اکتشافات طلای نخیله(شمال غرب زاهدان)، بزمان (سیستان و بلوچستان- ایرانشهر)، آلچه قشلاق (ورزقان آذربایجان شرقی) و گلپایگان (اصفهان)  و چند ذخیره دیگر است که احتمال می رود تا پایان سال با ذخیره مشخص، کار به اتمام برسد.  
 
معاون اکتشاف سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور گفت: اقدامات زیربنایی از جمله اکتشافات ژئوشیمیایی،  هر روز منجر به معرفی اندیس های جدید و نیز کارهای اکتشافات تفصیلی منجر به معرفی ذخایر جدید طلا شد.
 
انک های مرکزی جهان در سال ۲۰۱۸  بیش از ۶۵۱.۵ تن طلا خریداری کردند  که در مقایسه با سال ۲۰۱۷ رشد ۷۴ درصدی را نشان می دهد، ضمن اینکه آمریکا، فرانسه، آلمان، ایتالیا و روسیه دارنده بزرگ ترین ذخایر طلا در جهان به شمار می‌روند.
 
آمارهای مختلفی در ارتباط جایگاه ایران از لحاظ مصرف و تولید طلا وجود دارد، ارقام منتشر شده وزارت صنعت حاکی از آن است که جمهوری اسلامی ایران در بین بیش از یکصد کشور جهان، رتبه چهل و ششم را از آن خود ساخته و در عین حال در بین آسیایی ها کشورمان جایگاه دوازدهم را دارد.
 
موضوع مصرف طلا سبب شده براساس آمار غیر رسمی ایرانی ها در بین ۱۰ کشور شاخص جای گیرند و در گزارش‌های دیگر ایران پنجمین مصرف کننده این فلز خوشرنگ است.
جمهوری اسلامی ایران ایران به سبب قرار گرفتن روی کمربند کانی سازی طلا، پتانسیل بالایی برای افزایش ظرفیت تولید این ماده معدنی در اختیار دارد و اکنون ۷۴ کانسار طلا در ایران شناخته شده که زرشوران و آق دره در آذربایجان غربی، داشکسن در کرستان، موته در استان اصفهان، کوه زر در استان خراسان رضوی و خارونا در استان آذربایجان شرقی مهمترین کانسارهای این فلز در ایران به شمار می آیند.
 
براساس آمار سال ۲۰۱۸ آمریکا دارا ی هشت هزار و ۴۰۷ تن طلا، بیشترین ذخایر این فلز قیمتی را در جهان دارد، «دویچه بوندس بانک» آلمان (بانک مرکزی آلمان) سه هزار و ۴۸۳ تن طلا در اختیار دارد،  ایتالیا با دو هزار و ۵۳۴ تن طلا، ضمن اینکه ذخایر طلا در فرانسه دو هزار و ۵۱۸ تن طلا برآورد شده و رتبه روسیه، پنجم با دو هزار و ۱۴۹ تن طلا قید شده بود.
 
به گزارش ایرنا، سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به تازگی آمار داد: تولید شمش طلا در سال گذشته در واحدهای مورد بررسی به رقم یکهزار و ۱۲۸ کیلو گرم رسید که نسبت به عملکرد در سال ۹۷ رشد ۱۳ درصدی داشت، تولید شمش طلا در سال ۹۷ برابر با یکهزار و یک کیلوگرم بود.   
برچسب‌ها:تولیدکننده طلا
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *