RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

تاثیر افزایش سهام شناور شرکت‌ها بر معاملات بازار سرمایه

۹:۳۵ - ۱۳۹۹/۴/۲۴کد خبر: 308647
ایستانیوز:یک کارشناس بازار سرمایه گفت: با توجه به نقدینگی قابل توجهی که در بازار سرمایه حضور دارد، اقداماتی همچون افزایش عرضه‌های اولیه و سهام شناور شرکت‌ها می‌تواند به متعادل کردن بازار سرمایه کمک کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،علی زارع   گفت: هر چند که این روزها کلیت بازار سرمایه تحت تاثیر نقدینگی قابل توجهی است که به سمت این بازار آمده، اما باید در تحلیل این بازار و شرایط آن عوامل دیگر را نیز دخیل دانست.
 
این کارشناس بازار سرمایه افزود: بر این اساس تورمی که از ابتدای امسال تاکنون در بازارهای مختلف و در مجموع در اقتصاد کشور رخ داده نیز یکی از مولفه‌هایی است که مطابق آن انتظارات تورمی وجود دارد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال هم تورم تحمیلی به اقتصاد کشور ادامه داشته باشد و اثرات خود را در قالب تداوم روند صعودی شاخص و قیمت‌ها به جای بگذارد.
 
وی اضافه کرد: افزون بر این، رکود تورمی حاکم بر سایر بازارها نیز موجب شده تا نقدینگی میل به رفتن به این بازارها نداشته باشد و از آنجا که سرمایه و نقدینگی هوشمند است و به سمت بازاری می‌رود که سود بیشتری را نصیب خود می‌کند، طبیعی است که نقدینگی سرگردان به سمت بازار سرمایه برود.
 
این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: از سوی دیگر این روزها تب و تاب آزادسازی سهام عدالت نیز خوابیده است و دیگر آزادسازی این سهام به عنوان ریسک بازار سرمایه به شمار نمی‌آید. ضمن اینکه با رشدهایی که این بازار در چند ماه گذشته تجربه کرده، تمایل سهامداران نیز بر حفظ سهام خود و عدم فروش آن است.
 
وی همچنین در خصوص خبر منتشر شده در خصوص لزوم افزایش سهام شناور شرکت‌های دولتی و تاثیر آن بر معاملات بازار سرمایه گفت: بدون شک با توجه به نقدینگی قابل توجهی که در بازار سرمایه حضور دارد، با اقداماتی همچون افزایش عرضه‌های اولیه و سهام شناور شرکت‌ها می‌توان به عطش نقدینگی پاسخ داده و به متعادل کردن کلیت بازار سرمایه کمک کرد. هر چند که این اتفاق می‌تواند به‌ صورت تدریجی انجام شود و نمی‌توان از آن به عنوان عاملی را ریزشی شاخص و قیمت سهام شرکت‌ها یاد کرد.
 
این کارشناس بازار سرمایه در پیش‌بینی وضعیت کلی بازار سهام هم اذعان داشت: تا مادامی که نقدینگی به سمت بازار سرمایه روانه شود، نباید منتظر افت شدید این بازار بود. بنابراین سرمایه‌گذاران باید به این نکته توجه کنند که افت و خیز ذات بازار سرمایه است و در میان‌مدت حضور در بازار سرمایه می‌تواند نفی و سودی بیشتری را نصیب آنها در مقایسه با سایر بازارها کند.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *