RSS
امروز سه شنبه ، ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

خدمات انفورماتیک، بزرگترین دانش بنیانِ حاضر در بورس

۳۵ شرکت دانش بنیان در تابلوی بورس

۱۴:۳۰ - ۱۳۹۹/۴/۲۳کد خبر: 308620
ایستانیوز:استارت آپ ها هم خود را برای تامین مالی از بازار سرمایه آماده می کنند. استارت آپ های بزرگی که با توجه به تحریم ها، دسترسی آن ها به سرمایه خارجی به شدت کاهش یافته است و حتی بعضی در سال گذشته تن به تعطیلی داده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،در ماه های گذشته بیش از همیشه اخبار تامین مالی استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان منتشر شده است. مسئولان در معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری امیدوارانه از پذیره نویسی این شرکت ها در بورس خبر می دهند و استارت آپ ها هم خود را برای تامین مالی از بازار سرمایه آماده می کنند. استارت آپ های بزرگی که با توجه به تحریم ها، دسترسی آن ها به سرمایه خارجی به شدت کاهش یافته است و حتی بعضی در سال گذشته تن به تعطیلی داده اند. اکنون این استارت آپ های بزرگ که در همه گیری کرونا وام صندوق نوآوری و شکوفایی هم دردی از آن ها دوا نکرد و اتکا به بانک ها را هم کارگشا نمی بینند، چشم به بازار سرمایه دوخته اند.
 
شرکت های دانش بنیان در سال گذشته بیش از 300 هزار شغل مستقیم ایجاد کرده اند. باوجود اعلام اینکه بسیاری از این شرکت ها هنوز در محیط گلخانه ای در ایران فعالیت می کنند و دسترسی محدودی به بازار دارند، فروش این شرکت ها هم در سال 98 به 120 هزار میلیارد تومان رسیده است. رییس بنیاد ملی نخبگان اعلام کرده ارزش بعضی شرکت های دانش بنیان ایرانی به بیش از 150 هزار میلیارد تومان می رسد و ارزش این شرکت ها در سال جاری هم 40 تا 50 درصد بیشتر می شود.
 
 به گفته سورنا ستاری دو شرکت دانش بنیان در روزهای آینده در تابلوی بورس پذیره نویسی می شوند و با این پذیره نویسی، تعداد شرکت های بورسی به 35 مجموعه می رسد. به گفته معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، یکی از چالش های جدی حضور شرکت های دانش بنیان در بورس، مسئله ارزشگذاری است. ستاری در این باره گفت «پایه اقتصادی کشور همیشه مبتنی بر منابع زیرزمینی، شرکت‌های نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد و سیمان بوده است. زمانی که در مورد اقتصاد دانش‌بنیان و نوآوری صحبت به میان می‌آید، قیمت‌گذاری در این شاخصه‌ها به سختی انجام می‌شود و ارزش‌گذاری آنها به عنوان چالش بزرگی برای اقتصاد کشور تلقی خواهد شد که تاکنون تجربه نشده است.هم چنین در بحث دارایی‌های نامشهور با چالش همراه هستیم که باید هر چه زودتر این چالش برطرف شود و می‌توان به جرأت گفت که این اقدام کار بسیار سختی خواهد بود».
 
اکنون پذیره نویسی 33 شرکت دانش بنیان در بورس به ارزش 180 هزار میلیارد تومان انجام شده است که بزرگترین آن ها شرکت آپ و خدمات انفورماتیک است. اکنون ۹ صندوق جسورانه در بورس وجود دارد و برای پذیره‌نویسی ۱۳ صندوق دیگر موافقت صورت گرفته است.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *