RSS
امروز چهارشنبه ، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

گزارش عملکرد صنعت بیمه منتشر شد؛

تولید ۵۹.۱ هزار میلیارد تومان حق بیمه در سال ۹۸

۱۳:۵۱ - ۱۳۹۹/۳/۲۱کد خبر: 307250
ایستانیوز: آمارهای مقدماتی منتشر شده از عملکرد صنعت بیمه در سال ۹۸ نشان می‌دهد که شرکت‌های بیمه در سال گذشته رقمی معادل ۵۹.۱ هزار میلیارد تومان حق بیمه تولید کرده‌اند که رشدی ۳۵.۸ درصدی نسبت به سال ۹۷ داشته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) ، بر اساس آمارهای مقدماتی منتشر شده، مبلغ حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی به ترتیب در حدود ۵۹.۱ و ۳۳.۳ هزار میلیارد تومان است و بدین ترتیب رشد حق بیمه تولیدی و رشد خسارت پرداختی نسبت به سال گذشته به ترتیب در حدود ۳۵.۸ و ۱۸.۲ درصد است.
 
همچنین در بررسی سهم شرکت‌های بیمه در بازار، ۹ شرکت‌ بیمه به ترتیب: ایران ۳۱.۴ درصد، آسیا ۱۰.۲ درصد، دانا ۸ درصد، دی ۸.۶ درصد، پاسارگاد ۵.۵ درصد، البرز ۵.۳ درصد، پارسیان ۴.۸ درصد، کوثر ۴.۱ درصد و معلم ۴ درصد، در مجموع حدود ۸۰.۱ درصد از حق بیمه تولیدی بازار را به خود اختصاص داده و ۱۹.۹ درصد مابقی حق بیمه، توسط ۲۰ شرکت بیمه دیگر تولید شده است که احتمال دارد سهم شرکت‌های بیمه پس از حسابرسی صورت‌های مالی آنها نسبت به آمار اولیه تغییر اندکی داشته باشد.
 
در ادامه این گزارش، نسبت خسارت بازار با حدود ۸.۴ واحد کاهش در مقایسه با سال قبل ۵۶.۳ درصد اعلام شده که در محاسبه این نسبت (حاصل تقسیم خسارت پرداختی به حق‌بیمه تولیدی برحسب درصد)، مبالغ خسارت‌های معوق، ذخایر حق‌بیمه، کارمزد شبکه فروش و هزینه‌های اداری- عمومی شرکت‌های بیمه در نظر گرفته نمی‌شود.

در سال  ۱۳۹۸، سه رشته بیمه‌ای‌ درمان، حوادث راننده و شخص ثالث- مازاد (به ترتیب با ۷۳.۹، ۷۳.۱  و ۶۷.۴ درصد) نسبت خسارتی بالاتر از بازار بیمه داشتند. بر اساس این گزارش، در سال گذشته حدود ۸۰.۷ میلیون بیمه نامه صادر و حدود ۲۳.۹ میلیون فقره خسارت پرداخت شده است که نسبت به سال گذشته به ترتیب ۱۴.۳ درصد افزایش و ۵۱.۷ درصد کاهش داشته است. شایان ذکر است، کاهش در تعداد موارد خسارت پرداختی به دلیل کاهش (۵۵.۳ درصدی) این تعداد در بیمه درمان با سهم عمده (۸۷.۱ درصدی) از تعداد خسارت‌های پرداختی بازار بیمه بوده است.

در ادامه سهم بخش غیردولتی از حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی صنعت بیمه به ترتیب حدود ۶۸.۶  و ۶۶.۱ درصد اعلام شده است. همچنین سهم ۳ رشته بیمه شخص ثالث و مازاد، درمان و زندگی به ترتیب حدود ۳۴.۵، ۲۲.۹ و ۱۴.۷ درصد از پرتفوی حق بیمه تولیدی بازار بیمه کشور است.

به گزارش ایسنا ، سایر اطلاعات تکمیلی مشتمل بر عملکرد صنعت بیمه به تفکیک رشته‌های بیمه و چکیده عملکرد بازار بیمه نیز به این شرح قابل بهره برداری است. شایان ذکر است تا قبل از بسته شدن صورت‌های مالی شرکت‌های بیمه برای سال مالی مذکور، این آمار جنبه اولیه (مقدماتی) دارد.

 

 

 


خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:حق بیمه
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *