RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

رییس سازمان توسعه تجارت:

مازاد تراز تجاری ایران به ۱۰۰ میلیون دلار رسید

۱۲:۳۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۳کد خبر: 297662
ایستانیوز:رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: در ۹ ماه ابتدایی سال جاری ۳۱.۹ میلیارد دلار صادرات و ۳۱.۸ میلیارد دلار واردات داشتیم؛ به طوری که ماه نهم تراز تجاری ما برقرار شد و حدود ۱۰۰ میلیون دلار هم مازاد داشتیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، حمید زادبوم، رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران، با تشریح نقش استان‌ها در توسعه صادرات کشور به ویژه در جنگ تحریمی اظهار داشت: مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه برای تقدیر از کسانی است که به رغم  تحریم‌ها با همت خود، نشان دادند هیچ محدودیت خارجی قادر نیست قدرت جمهوری اسلامی ایران را در هیچ حوزه‌ای به چالش  بکشد.
وی ادامه داد: در سال ۹۷ با همه سختی‌ها، صادرکنندگان توانستند با پشت سرگذاشتن موانع و مشکلاتی که وجود داشت، به عنوان صادرکننده نمونه شناخته شوند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در چنین شرایطی صادرات یک ارزش و یک جهاد است، ادامه داد: اگر طراح تحریم می‌خواهد نوک پیکان را به سمت تجارت خارجی کشور نشانه برود، لازم است به صادرات و ارزآوری به عنوان یک موضوع ملی بپردازیم و در این شرایط اگر چه تعهد ارزی و روش اجرای آن ممکن است ایراداتی داشته باشد و مشکلاتی را برای تجار به وجود آورده باشد، اما در چنین شرایطی و برای تعادل بازار ارز و ثبات در شرایط خاص اقتصادی بایستی تدابیر ویژه‌ای از جمله تعهد ارزی را در نظر گرفت و لذا باید در چنین مواقعی نگاه واقع‌بینانه‌ای داشت.
رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در ادامه از مثبت شدن تراز تجاری کشور خبر داد و بیان کرد: در ۹ ماه ابتدایی سال جاری ۳۱.۹ میلیارد دلار صادرات و ۳۱.۸ میلیارد دلار واردات داشتیم؛ به طوری که در ماه نهم به نحوی تراز تجاری ما برقرار شد و حدود ۱۰۰ میلیون دلار هم مازاد تجاری داشتیم.
وی ادامه داد: این تراز تجاری در حالی است که در سال ۹۷ مشکلات زیادی پیش روی صادرکنندگان قرار گرفت و از اردیبهشت تا آذر ۹۷، کار به سختی پیش رفت و جای تقدیر و تشکر از صادرکنندگان و صادرکنندگان نمونه دارد. در این شرایط و با وجود همه تحریم‌های سنگین ارزش تجارت کشور در ۹ ماه ، ۶۴ میلیارد دلار است.
وی با بیان اینکه در مورد صادرات به کشورهای همسایه علاوه بر ۲۴ میلیارد دلار صادرات فعلی، ما ۱۰۰ میلیارد دلار پتانسیل صادراتی به این کشورها داریم،گفت: امریکا موفق نشده است صادرات ما را به کشورهای همسایه مهار کند و در این شرایط تحریم، علقه‌های دینی و برادری اسلامی موجب شده است، ارتباط تجارت ما قطع نشود و ما هدف‌گذاری کردیم صادرات ما به کشورهای همسایه از ۲۴ میلیارد دلار به ۴۸ میلیارد دلار برسد.
زادبوم ادامه داد: سازمان توسعه تجارت ایران در تلاش است برای رونق صادرات توافقنامه‌های مهمی را پیگیری و منعقد کند که مهم‌ترین‌ آنها توافقنامه با اوراسیا است و البته در کنار این موافقتنامه‌ها، برخی اصلاحات زیربنایی و مشوق‌های صادراتی لازم است که به تسهیل صادرات کمک کند.
وی با بیان اینکه گمرک جمهوری اسلامی ایران و سازمان استاندارد نیز تسهیلات ویژه‌ای را با پیگیری‌های سازمان توسعه تجارت ایران به صادرت اختصاص داده‌اند، بیان کرد: ستاد توسعه صادرات شکل چابک‌تری است که در زمان تحریم در تسریع امور می‌تواند بسیار  موثر باشد. به زودی با تشکیل این ستاد، موارد فوری به دور از بروکراسی های جاری در راستای توسعه صادرات پیگیری خواهد شد.
زادبوم در ادامه با تاکید بر اهمیت بخش خصوصی و اتاق‌ها بازرگانی و با بیان اینکه ما نقش تدارکات‌چی این جنگ صادراتی را برعهده داریم و صادرکنندگان سربازان اصلی این جنگ هستند، گفت: افتصاد بخش خصوصی قوی می‌خواهد و بخش خصوصی قوی اتاق‌های بازرگانی قوی می‌خواهد  که در حال حاضر بسیاری از اتاق‌های بازرگانی فعال‌تر از قبل شده‌اند و موج جدیدی از فعالیت‌های اقتصادی به راه افتاده است که واقعا جای تقدیر و تشکر دارد.
گفتنی است در این نشست ضمن تقدیر از ۱۱ صادرکنندگان نمونه استان بوشهر، تعدادی از صادرکنندگان به بیان مشکلات و موانع پیش روی کسب و کار و تجارت خود در حضور معاون وزیر صمت پرداختند که منجر به  بحث و بررسی و ارائه راهکار شد.
 

 

» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *