RSS
امروز چهارشنبه ، ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد

سقف مهربانی در بانک ملی بلند است

سقف تراکنش خرید افزایش یافت؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

طلا وارد کانال جدید شد

نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید، ویژه است

نا اطمینانی ها، برنامه ریزی بنگاه های اقتصادی را سخت کرد

مصائب تعطیلی پنجشنبه‌ها

شرایط و نحوه دریافت وام بدون سود بانک سپه

ارز ۲۸۵۰۰تومانی پرداخت نشود، تورم افزایش می‌یابد

توسعه خدمات بیمه‌ای ملت در سال ۱۴۰۳

جلسه مهم فعالان بازار با رئیس سازمان بورس

تأمین مالی ۳۵۰ همتی با استفاده از ابزارهای نوین

پرداخت ما‌به‌التفاوت سود قطعی و علی‌الحساب بانک سامان

مالیات خودروهای لوکس اعلام شد

ذخایر خارجی بانک مرکزی رشد کرد

جزییات تعطیلی پنج‌شنبه‌ها؛ بانک‌ها هم تعطیل می‌شوند؟

ریزش بیت کوین ادامه دارد؟

رای پرونده رمز ارز جعلی «کینگ‌مانی» صادر شد

حقوق وزارت کار ۱۴۰۳ بالاخره چقدر است؟

“گروه مالی شهر” زیرمجموعه خود را راهی فرابورس می‌کند

پیش بینی بورس از نگاه ارزش دلاری

قیمت طلا دوباره گران شد

روش های استعلام اعتبار صاحب چک

بانک ها و شرکت ها چقدر مالیات می‌دهند؟

۱۳:۲۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۸کد خبر: 297483
ایستانیوز:بررسی صورت‌های مالی و تراز مالی شرکت‌ها، بانک‌ها و موسسه‌های انتفاعی وابسته به دولت نشان می‌دهد که شاخص‌های درآمدی و هزینه‌ای آنها روندی افزایشی دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، نکته قابل توجه در بررسی عملکرد مالی شرکت‌های وابسته به دولت این است که در بین آنها از یک سو شرکت‌های پردرآمدی مانند شرکت ملی نفتی، شرکت ملی پخش فراورده های نفتی، شرکت ملی گاز، بانک ملی، بانک سپه، شرکت ملی فولاد و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران قرار دارند و از سوی دیگر شرکت‌های زیان‌دهی مانند شرکت‌های آب منطقه‌ای، شرکت‌های برق منطقه‌ای، شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جای گرفته‌اند.
 
جزییات پرداخت مالیات بخش دولتی
 
نگاهی به پیوست‌های لایحه بودجه سال آتی نشان می‌دهد که شرکت‌ها، بانک‌ها و موسسه‌های انتفاعی وابسته به دولت در سال ۹۸ معادل پنج هزار و ۴۲۴ میلیارد تومان مالیات می‌پردازند که پیش‌بینی شده است این رقم برای سال آتی با رشد ۶.۷ درصدی به پنج هزار و ۷۸۸ میلیارد تومان افزایش یابد.
 
بر این اساس، میزان مالیات شرکت‌های دولتی در سال ۹۸ چهار هزار و ۶۷۶ میلیارد تومان است که درسال ۹۹ با رشد ۵.۶ درصدی به چهار هزار و ۹۴۲ میلیارد تومان ارتقا می‌یابد.
 
حجم مالیات پرداختی بانک‌های دولتی (شامل بانک مرکزی و هشت بانک دولتی) نیز امسال به ۷۴۵ میلیارد تومان می‌رسد که سال آتی با رشد ۱۲.۷ درصدی معادل ۸۴۰ میلیارد تومان خواهد شد.
 
موسسه‌های انتفاعی وابسته به دولت نیز باید برای سال ۹۸ معادل ۲ میلیارد و ۵۱۴ میلیون تومان مالیات می دهند که سال آینده با رشد ۹۸ درصدی به پنج میلیارد تومان افزایش می‌یابد.
 
درآمدزایی شرکت‌های دولتی
 
شرکت‌ها، بانک‌ها و موسسه‌های انتفاعی وابسته به دولت در سال ۹۸ حدود یک میلیون و ۴۵ هزار و ۹۰۵ میلیارد تومان درآمد دارند که در سال آتی به یک میلیون و ۲۴۳ هزار و ۳۸ میلیارد تومان افزایش می‌یابد.
 
براساس گزارش ایرنا، شرکت‌های دولتی در سال ۹۸ معادل ۹۳۲ هزار و ۶۴۵ میلیارد تومان برآورد شده که در سال آتی به یک میلیون و ۱۱۷ هزار و ۹۷۸ میلیارد تومان افزایش می‌یابد که رشد ۱۹.۸ درصدی نسبت به درآمدهای امسال خواهد داشت.
 
بانک‌های دولتی نیز امسال ۱۰۵ هزار و ۶۵۷ میلیارد تومان درآمد دارند که سال آتی به ۱۱۶ هزار و ۴۹۹ میلیارد تومان رشد خواهد کرد.
 
موسسه‌های انتفاعی وابسته به دولت نیز امسال هفت هزار و ۶۰۲ میلیارد تومان درآمدزایی می‌کنند که سال ۹۹ به هشت هزار و ۵۵۹ میلیارد تومان صعود می‌کند.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *