RSS
امروز پنج شنبه ، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

احتمال بازنگری نحوه محاسبه توانگری مالی شرکت‌های بیمه

۱۰:۳۸ - ۱۳۹۸/۹/۲۵کد خبر: 296936
ایستانیوز:معاون بیمه دی با اشاره به اهمیت توانگری مالی در برخی مناقصه‌های بزرگ بیمه‌ای از احتمال بازنگری در فرمول محاسبه این ضریب خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،محمد مهدی عزیزی امیری با بیان اینکه توانگری مالی در راستای کسب اطمینان بیشتر  از ایفای تعهدهای شرکت‌های بیمه در قبال بیمه‌گذاران تعریف شده است، اظهار کرد: ارزیابی این ضریب در دنیا فرمول‌های مختلفی دارد که در ایران نیز با فرمول خاصی محاسبه می‌شود.
 
به گفته وی، صاحب‌نظران انتقاداتی به سیستم فعلی ارزیابی توانگری مالی بیمه‌ها دارند که احتمالا این فرمول مورد بازنگری قرار گیرد.
 
معاون فنی بیمه دی ادامه داد: برخی می‌گویند که ضریب توانگری مالی یک عدد است و همه جنبه‌ها را در بر نمی‌گیرد و باید تغییراتی در آن ایجاد شود که بیشتر این افراد مدیران عامل بیمه‌هایی هستند که خودشان مالک نیز هستند.
 
به گفته عزیزی امیری، مهم‌تر از ضریب توانگری مالی، بحث رتبه‌بندی شرکت‌های بیمه است که ضریب توانگری مالی نیز در ذیل آن دیده می‌شود و در همه جای دنیا نیز به همین شکل است.
 
وی اضافه کرد: بحث توانگری مالی که اکنون روی آن تمرکز شده، ممکن است در سال‌های آتی چندان اهمیت نداشته باشد، اما به هر حال از این جهت که شرکت‌ها تا چه اندازه بیمه‌گذاران خود را برای پرداخت خسارت مطمئن کنند، اهمیت دارد.
 
این کارشناس صنعت بیمه با بیان اینکه ضریب توانگری مالی چه در بخش بیمه‌گری، چه سرمایه و بازار برای شرکت‌ها مهم است، گفت: این ضریب بین شرکت‌ها در بازار رقابت نوعی رنکینگ به حساب می‌آید.
 
عزیزی امیری درباره شرایط انعقاد قراردادهای بزرگ با شرکت‌های بیمه، اظهار کرد: ممکن است شاخص اول این شرکت‌ها توانگری مالی باشد و معمولا هم اینطور بود که بستگی دارد در کدام قسمت باشد؛ چرا که در بحث بیمه‌های ثالث، بدنه و درمان ممکن است خیلی تاثیرگذار نباشد، اما در مناقصه‌های بزرگ، خود بیمه‌گذار شرایطی را اعلام می‌کند که برای مثال توانگری شرکت باید در سطح ۱ یا ۲ باشد.
 
وی خاطرنشان کرد: این موضوع در همه مناقصه‌ها صادق نیست، اما بخش بزرگی از بیمه‌گذاران بزرگ این شرایط را ملاک قرار می‌دهند و ممکن است در بخش بازار نیز یک مزیت رقابتی باشد.
 
به گزارش ایسنا، توانایی شرکت‌های بیمه در پرداخت خسارت‌ها نسبت به سرمایه‌ای که دارند را توانگری مالی می‌نامند. بالا بودن ضریب توانگری شرکت‌های بیمه نشان از آن دارد که این شرکت‌ها بیمه‌نامه‌های خود را به درستی صادر و خسارت را به درستی پرداخت می‌کنند و سایر موارد را نیز به خوبی در نظر می‌گیرند تا بتوانند از عهده پرداخت خسارت‌های خود برآیند.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *