RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

طرح‌های بانک قرض‌الحسنه مهر ایران برای بنگاه‌های کوچک

۱۴:۴۱ - ۱۳۹۸/۸/۱۴کد خبر: 292634
ایستانیوز:یک الگوی رایج تسهیلات‌دهی در کشور ما این است که بانک‌ها منابع خرد را از سپرده‌گذاران جمع کرده و آن‌ها را به‌صورت کلان در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهر ایران، مشخص است که تنها صنایع بزرگ توانایی دریافت چنین تسهیلاتی را دارند. این مسئله باعث شده بنگاه‌های کوچک تولیدی برای دریافت منابع بانکی با محدودیت‌هایی روبرو باشند. بانک قرض‌الحسنه مهر ایران راهکارهایی را برای تأمین مالی چنین بنگاه‌هایی در نظر گرفته که در ادامه می‌خوانید.
به گزارش روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهر ایران، رونق تولید باعث شکوفایی سایر عرصه‌های اقتصادی هم می‌شود، به‌خصوص اگر کشور مانند سال‌های اخیر با ناملایمات اقتصادی مختلفی از جمله تحریم روبرو باشد. علاوه بر این‌ها تنها توجه به صنایع بزرگ و مادر، اشتباهی است که می‌تواند باعث از بین رفتن شاکله اقتصادی کشور شود، چراکه صنایع بزرگ برای رسیدن به تولید مطلوب و سودآوری، نیاز به چرخه بزرگی از صنایع کوچک‌تر دارند. برای مثال خودروسازان کشور که همیشه بخش بزرگی از منابع را به خود اختصاص می‌دهند، بدون صنایع کوچکی که وظیفه تولید قطعات بی‌شمار خودرو را بر ‌عهده دارند، نمی‌توانند به کار خود ادامه دهند. حال سؤال اینجاست که این صنایع کوچک که اغلب سهم کمی از منابع و تسهیلات را دارند، چگونه باید به حیات خود ادامه دهند.
از آنجایی که شعار امسال رونق تولید است، وظیفه همه ارکان جامعه است که این شعار را محقق کنند. با رونق تولید در کشور می‌توان امیدوار بود که هم معیشت شهروندان روز به روز بهتر شود و هم اینکه کشتی اقتصاد کشور به راحتی از توفان ناملایمات اقتصادی عبور کرده و به ساحل آرامش برسد.
بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پس از نگاه آسیب‌شناسانه‌ای که به وضعیت و مشکلات صنایع کوچک داشته است با دسته‌بندی این مشکلات در سه حوزه، طرحی ویژه را برای حل آن‌ها در نظر گرفته است. ۱- تأمین مالی برای تهیه تجهیزات و امکانات تولید، ۲- تأمین و گسترش بازارهای توزیع و فروش و ۳-بهبود معیشت کارکنان و هزینه‌های حقوق و دستمزد.
 
تأمین مالی برای تهیه تجهیزات و امکانات تولید
 
امروز با توجه به مشکلاتی که در حوزه اقتصاد و به‌خصوص تولید وجود دارد، بنگاه‌های تولیدی کوچک برای بقای خود از راه‌های مختلفی برای کاهش هزینه‌های تولید استفاده می‌کنند. برای مثال بنگاه‌های تولیدی مانند خیاطی و دوخت صنعتی برای کاهش هزینه‌های خود، چرخ‌کار ماهر به‌همراه چرخ صنعتی استخدام می‌کنند یا در کارگاه‌های مبل‌سازی، نجار ماهر با تجهیزاتی مانند اره رومیزی و ... به کار گرفته می‌شود. این موضوع می‌تواند استخدام شدن در این بنگاه‌ها را دشوار و وضعیت اشتغال را متأثر کند.
راه حل این مشکل استفاده از طرح‌های ویژه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران است. برای نمونه طرح اعتبار در حساب جاری می‌تواند به تهیه و تأمین تجهیزات و امکانات تولیدی مورد نیاز این کارگاه‌ها از طریق پرداخت وام قرض‌الحسنه به کارکنان این نوع مجموعه ها به منظور تهیه ملزومات کمک کند. طرح تسهیلاتی اعتبار در حساب جاری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از محل منابع بانک پرداخت می‌شود و منابع مالی این بنگاه‌ها را درگیر نمی‌کند، در نتیجه صاحبان این بنگاه‌ها می‌توانند با خیال راحت‌تری از این تسهیلات برای رونق کسب‌وکار خود استفاده کنند.
 
تأمین و گسترش بازارهای توزیع و فروش
 
یکی از مشکلات عمده‌ای که واحدهای تولیدی کوچک، به‌خصوص واحدهایی که مشتریان خانگی رمز ادامه حیات آن‌ها هستند، فروش تولیدات است. مشکلات اقتصادی کشور باعث شده قدرت خرید مردم کاهش پیدا کند و در نتیجه مشتریان، بیشتر به‌دنبال خرید کالا با شرایط و تسهیلات هستند. این موضوع باعث می‌شود صاحبان بنگاه‌های کوچک که به‌طور معمول پشتوانه اقتصادی بزرگی ندارند، با مشکل مواجه شوند. به زبان ساده، تولیدکننده باید مواد اولیه خود را به‌طور نقد خریداری کند، اما ناچار است برای باقی ماندن در بازار، مطابق انتظار مشتری محصول خود را به‌صورت اقساط به فروش برساند.
بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با طرح‌های حمایت از تولید کالای داخلی و تسهیلاتی که برای این حوزه در نظر گرفته، برای این مشکل نیز راه‌حلی ارائه کرده است. با طرح‌های حمایتی این بانک، بنگاه‌ها می‌توانند بازار مناسبی برای توزیع و عرضه محصولات تولید شده خود داشته باشند. کارگاه‌های تولیدی و صنایع کوچک می‌توانند با ایجاد امتیاز تسهیلات، برای خرید محصولات‌شان، مشتریان را به خرید اقساطی، به‌عنوان یک امتیاز ویژه ترغیب کنند.
 
بهبود معیشت کارکنان و هزینه‌های حقوق و دستمزد
 
یکی از چالش‌های مهم کارگاه‌های صنعتی کوچک تأمین حقوق کارگران و کارکنان است. به‌طور معمول اولین گزینه‌ای که مدیران و صاحبان این صنایع برای کم کردن اثر این مشکل در نظر می‌گیرند، تعدیل نیرو و همچنین استفاده از نیروهای کم‌تجربه است. این دو راه‌حل مدیران چنین صنایعی، اثرات مخرب بلندمدت به همراه دارد. تعدیل نیرو باعث افزایش بیکاری می‌شود و به تبع آن مشکلات اقتصادی و اجتماعی متعددی گریبان جامعه را می‌گیرد. از طرف دیگر، استفاده از نیروی کار کم‌تجربه باعث کاهش کیفیت تولید می‌شود که در ابتدا بر روی خود کارگاه‌ها اثر مستقیم می‌گذارد و در ادامه باعث کاهش رونق استفاده از تولیدات داخلی و روی آوردن به مصرف کالای خارجی خواهد شد. هر دو این مسائل اثرات نامطلوبی بر اقتصاد کشور خواهد گذاشت.
بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در راستای مسئولیت اجتماعی خود برای این مشکل نیز راه‌حل‌هایی در نظر گرفته تا هم صاحبان این کسب‌وکارها با خیال راحت‌تری به تولید بیندیشند و هم کارکنان آن‌ها بدون نگرانی از آینده و همچنین حقوق و دستمزد خود در راستای تولید با کیفیت داخلی تلاش کنند.
 
طرح پرداخت تسهیلات برای تامین مالی و رفع احتیاجات ضروری
 
مدیران و صاحبان کارگاه‌های تولیدی و بنگاه‌های صنعتی با افتتاح حساب جاری در بانک قرض‌الحسنه مهر ایران می‌توانند از امتیاز ویژه‌ای که در اثر گردش مالی آن‌ها برای‌شان ایجاد می‌شود استفاده کنند و از اعتباری که در حساب جاری به‌واسطه امتیازشان ایجاد شده، برای پرداخت تسهیلات به کارکنان و کارگران خود استفاده کنند. با استفاده از این طرح منابع کارگاه‌های تولیدی و بنگاه‌های صنعتی برای پرداخت وام در حوزه‌های کارکنان درگیر نمی‌شود و تمامی تسهیلات پرداخت شده، از محل امتیاز ایجاد شده در حساب جاری صورت می‌گیرد.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *