RSS
امروز سه شنبه ، ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

سیگنال دلار نهفته به بازار سکه

گزارش عجیب رییس سازمان برنامه درباره نرخ تورم

یک فوریت طرح برخی از احکام مالیاتی بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد

شرط تایید صلاحیت مدیران عامل شرکت های بیمه

کف قیمت دلار کجا خواهد بود؟

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران تشریح کرد:

ساز وکار اعطای اعتبار خریدار به طرف خارجی

۱۳:۵۹ - ۱۳۹۸/۷/۲۱کد خبر: 289795
ایستانیوز:بانک توسعه صادرات یکی از معدود بانک‌هایی است که ساز و کار اعتبار خریدار را عملیاتی کرده و تا کنون پروژه های مختلفی را در این قالب مورد حمایت قرار داده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات، دکتر علی صالح آبادی در خصوص چالش های استفاده از تسهیلات اعتبار خریدار با ضمانت دولت خارجی گفت: در اعتبار خریدار، متعهد بازپرداخت، طرف خارجی است؛ در حالیکه در اعتبار فروشنده، دریافت کننده تسهیلات یک کنسرسیوم ایرانی است که تعهد بازپرداخت را نیز بر عهده می گیرد.
 
وی با بیان اینکه فرایند اعتبار فروشنده بدون هیچ مشکلی قابل انجام است گفت: در اعتبارخریدار در واقع، خریدار خارجی متعهد بازپرداخت است؛ از راهکارها اطمینان از بازپرداخت، ساز و کار تضمین دولتی و تضمین بانکی است.
 
دراین فرایند بانک خارجی با دریافت ضمانت از بخش خصوصی خارجی، بازپرداخت خریدار را ضمانت می کند و این کار مستلزم برقراری روابط کارگزاری با بانک های خارجی است.
 
مدیرعامل بانک توسعه صادرات بیان داشت: در حال حاضر بانک های ما تنها با بانک های ایرانی که در عراق شعبه دارند روابط کارگزاری دارند و این امکان وجود دارد که طرف عراقی ضمانت نامه مورد نیاز خود را از این بانک ها دریافت و به فروشنده ایرانی در قالب اعتبار خریدار ارائه کند.
 
علی صالح آبادی گفت:؛ اعتبار خریدار در مورد کالا دوساله است اما در مورد پروژه ها متناسب با دوره ساخت و بازپرداخت در پروژه ها ۳ و ۵ ساله در نظر گرفته می شود که جمعا ۸ سال اعتبار دارد.
 
 وی با تاکید بر اینکه در اعتبار خریدار رعایت چارچوب و تعریف بانک مرکزی الزامی است گفت: در این تعریف اگر خریدار یا سرمایه گذار عراقی ضمانت نامه ارائه کند، اعتبار خریدار و اگر فروشنده و یا پیمانکار ایرانی بازپرداخت را ضمانت کند اعتبار فروشنده محسوب می شود.
 
صالح آبادی در مورد پیشنهاد مطرح شده در جلسه پیرامون تشکیل صندوق های سرمایه گذاری مشترک در عراق، افزود: تجربه تشکیل این صندوق ها در دنیا وجود داشته و عموما موفق بوده اند؛ راه اندازی این صندوق ها در کشورهای مقصد صادراتی می تواند توسعه مبادلات تجاری را تسهیل کند.
 
رئیس هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران تداوم ارائه خدمات به صادرکنندگان و فعالان اقتصادی در عراق را از اولویت های این بانک دانست و اظهار داشت: همه ظرفیت های بانک توسعه صادرات برای تسهیل مبادلات بانکی با کشورهای مقصد صادراتی را به کار می بندیم.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *