RSS
امروز پنج شنبه ، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

مدیرعامل بانک توسعه صادرات،

افزایش منابع بانک،توان حمایت از رونق تولیدرا ارتقا می‌دهد

۱۴:۵۰ - ۱۳۹۸/۷/۱۷کد خبر: 289666
ایستانیوز:در شرایطی که فعالان اقتصادی انتظار دارندتا تسهیلات ریالی به تناسب افزایش نرخ ارز افزایش پیدا کند،لذا افزایش منابع بانک توسعه صادرات می‌تواند توان حمایتی بانک ازصادرکنندگان ورونق تولیدرا افزایش دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، دکتر علی صالح آبادی در جمع تعدادی از صادرکنندگان در اتاق بازرگانی تهران افزود: ابتدای امسال، بیش از ۴هزار میلیارد ریال از سوی بانک توسعه صادرات به صندوق توسعه ملی پرداخت شد ولی مجددا در اختیار بانک قرار نگرفته است. البته بانک با مشکل نقدینگی مواجه نیست و تسهیلات صادرکنندگان را پرداخت ‌می‌کند؛ اما بانک تسهیلات سررسید شده را پرداخته اما اعتباری از صندوق توسعه ملی بازپس نگرفته است.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات با اشاره به اینکه هنوز بسته صادرات غیرنفتی سال ۱۳۹۸ ابلاغ نشده است، گفت: ابلاغ این بسته نیز از خواسته‌های ماست. راهکار فوری این است که دست‌کم بسته قبلی تمدید شود. با وجود این، تلاش ما این است که پرداخت تسهیلات صادراتی حتی بیش از گذشته ادامه پیدا کند.
دکتر علی صالح آبادی در ادامه گفت: منابع بانک شامل منابع توسعه ملی، سرمایه بانک، سپرده مشتریان و خطوط اعتباری بانک مرکزی می شود و بانک توسعه صادرات در کل کشور و در میان بانک های توسعه ای ، از منابع صندوق توسعه ملی بیشترین تسهیلات را به صادرکنندگان اعطا کرده است.
وی در مورد سپرده مشتریان به دو محدودیت اشاره کرد و گفت: به دلیل سود پایین و برخورداری از شعب کم، جذب سپرده های مردمی به نسبت بانک های دیگر در سطح پایین انجام می شود؛ از طرفی سود ۱۵ درصدی سپرده گذاری نیز به نسبت سود مرسوم در نظام بانکی جذابیتی برای مشتریان ندارد.
به گزارش پایگاه خبری اگزیم نیوز رئیس هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران گفت: بانک توسعه صادرات پیرو وظیفه تعریف شده خود و مسئولیتی که بر عهده دارد در حوزه نرخ سود نه تنها تمایلی به افزایش نرخ ندارد بلکه برای پایین نگه داشتن نرخ سود تسهیلات اعطایی خود، نرخ سود سپرده گذاری را افزایش نمی دهد.
وی یادآور شد: بانک توسعه صادرات در سال ۹۶، بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان افزایش سرمایه از محل تبصره ۳۵ داشته و در واقع پول جدیدی وارد بانک توسعه صادرات نشده است؛ اولین افزایش سرمایه بانک توسعه صادرات به شکل پول نقد، ۱.۵ میلیارد دلار در سال ۱۳۸۶ بوده و نزدیک به ۱۲ سال است که پول جدیدی به سرمایه بانک اضافه نشده است.
صالح آبادی گفت: طی این مدت از مسیرهای متفاوت از جمله صندوق توسعه ملی و بانک مرکزی( خطوط اعتباری) منابع خود را تقویت کرده و به صادرکنندگان خدمات ارائه داده ایم و با کمال افتخار اعلام می کنیم منابع بانک مثبت است.
رئیس هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران اظهار داشت: توانسته ایم علی رغم عدم تزریق منابع، آنچه را که در اختیار داریم مدیریت کرده و ارائه تسهیلات به حوزه صادرات را ادامه دهیم.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *