RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

افزایش سهم بازار بانک‌های اسلامی در پاکستان

۱۴:۱۰ - ۱۳۹۸/۷/۱۱کد خبر: 289286
ایستانیوز: سهم بازار دارایی‌های بانکداری اسلامی در کل صنعت بانکداری در پاکستان تا پایان سال مالی گذشته به ۱۴.۴ درصد در مقایسه با ۱۲.۹ درصد در ژوئن سال ۲۰۱۸ افزایش یافته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از پورتال بانکداری اسلامی پژوهشکده پولی و بانکی، بانک مرکزی پاکستان به تازگی اظهار داشته سهم بازار دارایی‌های بانکداری اسلامی در کل صنعت بانکداری در این کشور تا پایان سال مالی گذشته به ۱۴.۴ درصد در مقایسه با ۱۲.۹ درصد در ژوئن سال ۲۰۱۸ افزایش یافته است. دارایی‌های صنعت بانکداری اسلامی نیز در سه ماهه منتهی به ژوئن با رشد ۷.۳ درصد به ۲.۹۹ تریلیون روپیه در مقایسه با ۲.۷۹ تریلیون روپیه سه ماهه قبلی  افزایش یافت.
 
این گزارش افزود: سهم بازار دارایی‌های بانکداری اسلامی در کل صنعت بانکداری پاکستان به ۱۴.۴ درصد رسید در حالی که سهم تأمین مالی و سرمایه‌گذاری خالص در کل دارایی‌های (خالص) صنعت بانکداری اسلامی به ترتیب ۵۱.۶ درصد و ۲۰.۳ درصد بود. علاوه بر این، سپرده‌های بخش بانکداری اسلامی با ۹.۸ درصد رشد (۲۱۶ میلیارد روپیه) تا ماه ژوئن به ۲.۴۱۵ تریلیون روپیه افزایش یافت. سود این بخش‌ها قبل از پرداخت مالیات در مقایسه با ۱۵ میلیارد روپیه در سه ماهه گذشته به ۳۲ میلیارد روپیه افزایش یافت. با این حال، این گزارش به سود بخش بانکداری اسلامی پس از پرداخت مالیات اشاره نکرده است.
 
نسبت‌های سودآوری این بخش از جمله بازده دارایی و بازده حقوق صاحبان سهام قبل از پرداخت مالیات به ترتیب ۲.۳ درصد و ۳۵.۳ درصد گزارش شدند. در طی دوره مورد بررسی، هزینه عملیاتی این بخش به نسبت درآمد ناخالص شاهد بهبود بیشتری بوده و در مقایسه با ۵۴.۷ درصد در سه ماهه قبلی، به ۵۲.۶ درصد کاهش یافت.
 
سرمایه‌گذاری‌های (خالص) صنعت بانکداری اسلامی در مقایسه با ۶۱۷ میلیارد روپیه در سه ماهه گذشته به ۶۰۶ میلیارد روپیه کاهش یافت. در طی این دوره، سرمایه‌گذاری‌های (خالص) بانک‌های اسلامی و شعب بانکداری اسلامی به ترتیب شاهد افت جزئی ۰.۸ درصد و ۳.۳ درصد بود. این امر را می‌توان عمدتاً به عدم صدور صکوک دولتی در طول این دوره نسبت داده شود.
 
دارایی‌های نقدی نسبت به کل دارایی‌ها و دارایی‌های نقدی نسبت به کل سپرده‌های صنعت بانکداری اسلامی این کشور به ترتیب تا ۲۳.۲ درصد و ۲۸.۷ درصد افزایش یافتند. از طرف دیگر، نسبت (خالص) تأمین مالی برای سپرده‌ها در مقایسه با ۵۳.۲ درصد برای کل صنعت بانکداری به ۶۳.۹ درصد افزایش یافت.
 
تأمین مالی متناسب با بخش تولید و انتقال انرژی، جایگاه پیشرو خود را حفظ کرده است؛ زیرا سهم آن در تأمین مالی کلی از بانکداری اسلامی ۱۷.۹ درصد گزارش شده و پس از آن نساجی و کسب و کارهای مستقل هر دو دارای سهام مربوطه ۱۱.۶ درصد هستند. بررسی داده‌های تأمین مالی بر مبنای مشتری نشان داد که بخش شرکتی سهم ۷۳.۵ درصدی در تأمین مالی کلی صنعت بانکداری اسلامی داشته و پس از آن تأمین مالی کالا با سهم ۱۰.۶ درصد و تأمین مالی مصرف‌کننده با ۱۰.۴ درصد قرار دارند. سهم تأمین منابع مالی شرکت‌های کوچک و متوسط (SMEs) و تأمین مالی کشاورزی از بخش بانکداری اسلامی به ترتیب با ۳.۷ درصد و ۰.۵ درصد گزارش شده است.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *