RSS
امروز پنج شنبه ، ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

۵ شرط اجرای حاکمیت شرکتی در بازار سرمایه

نقش بازار سرمایه در تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»

سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد

سقف مهربانی در بانک ملی بلند است

سقف تراکنش خرید افزایش یافت؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

طلا وارد کانال جدید شد

نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید، ویژه است

مدیرکل وزارت صنعت تشریح کرد:

۸ چالش مهم تولید در بخش مالیات

۱۷:۱ - ۱۳۹۸/۶/۲۳کد خبر: 286211
ایستانیوز:مدیرکل دفتر امور اقتصادی و سیاستهای تجاری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در شرایط کنونی بخش تولید با ۸ چالش جدی در حوزه مالیاتی مواجه است که اصلاح آنها می‌تواند در تداوم فعالیت واحدهای تولیدی تاثیرگذار باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، بر اساس اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، تشکینی اظهار کرد: در شرایطی که بخش تولید از زوایای مختلفی در تنگنا قرار دارد، باید ابزارهای اقتصادی را برای تخفیف آثار وارده بر این بخش به کار گرفت. مالیات یکی از ابزارهای اقتصادی است که می‌تواند نقش کلیدی در تخفیف فشارهای هزینه‌ای وارده بر بخش تولید داشته باشد.
 
وی اضافه کرد: در شرایط کنونی بخش تولید با ۸ چالش جدی در حوزه مالیاتی مواجه است که اصلاح آنها می‌تواند در تداوم فعالیت واحدهای تولیدی تاثیرگذار باشد.
 
او عدم انعطاف مالیاتی و عدم هماهنگی با شرایط اقتصادی را به عنوان یکی از ۸ چالش جدی در حوزه مالیاتی معرفی کرد و گفت: فرآیند نامناسب دادرسی مالیاتی، ممیزمحوری و رواج شیوه علی‌الرأس در نظام رسیدگی و تشخیص مالیات از دیگر موارد است.
 
مدیرکل دفتر امور اقتصادی و سیاست‌های تجاری وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به نبود موضوع مرور زمان در نظام مالیات بر ارزش افزوده گفت: مرور زمان در ادبیات مالیات‌ستانی به معنای حداکثر مدت زمانی است که سازمان امور مالیاتی می‌تواند اظهارنامه‌های مالیاتی مودیان را رسیدگی کند. پس از آن باید اظهارنامه‌های مذکور را قطعی تلقی کرده و فقط میزان مالیات ابرازی در اظهارنامه‌ها قابل مطالبه و وصول است. در قانون مالیات ارزش افزوده سخنی از مرور زمان مالیاتی نیامده است از این رو حجم عظیمی از اظهارنامه‌های مودیان نظام مالیات بر ارزش افزوده در سالیان گذشته مورد رسیدگی قرار نگرفته است که این امر اعتراض مؤدیان و تضعیف فضای کسب وکار را به دلیل بلاتکلیفی آنان به دنبال داشته است.
 
تشکینی فشار مضاعف بر تولیدکننده در صورت قطع اخذ مالیات در زنجیره عرضه کالاها و خدمات، عدم اعطای نرخ صفر به عرضه داخلی ماشین‌آلات و تجهیزات سرمایه‌ای، معدنی و کشاورزی و خطوط تولید صنعتی کالاها و خدمات، فاصله زمانی بین پرداخت مالیات بر ارزش افزوده و دریافت مبلغ فروش در معاملات نسیه و پیمانکاری، فرایند پیچیده و زمانبر استرداد مالیات خرید ماشین‌آلات خطوط تولید را از دیگر چالش‌های حوزه مالیاتی عنوان کرد.
 



برچسب‌ها:بخش مالیات
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *