RSS
امروز دوشنبه ، ۲۲ مهر ۱۳۹۸
آخرین اخبار

ادامه عقب‌نشینی شاخص بورس

برندگان نوبل اقتصاد ۲۰۱۹ از سه قاره معرفی شدند

فولادسازان می توانند با استفاده از قراضه، مواد اولیه را تامین کنند

قیمت سکه طرح جدید ۳ میلیون و ۹۶۰ هزار تومان شد

کنترل نقدینگی، دستور کار اصلی بانک مرکزی

اطلاعات نظام مالی ناقص است

دلایل مثبت چادرملو در بورس

تضعیف رتبه ریسک کشوری ایران در سال ۲۰۱۹

خصوصی‌سازی مخابرات عقب‌گرد داشت

درج یک صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله جدید در بورس

تولیدات ۱۴ شرکت را قسطی خرید کنید

برندگان تابستان وین کارت مشخص شدند

کاهش قیمت دلار پیش‌بینی نمی‌شود؛ مگر...

پذیرش شرکت های دارای سهام ممتاز امکان پذیر شد

تاخیر در بروز رسانی پرتفوی سپرده گذاری سهامداران حل شد

دلایل یکه‌تازی بورس

مصائب جنگ اقتصادی برای بازارها

«آرمان قطع وابستگی به نفت» در بودجه سال ۹۹ محقق می‌شود؟

فاصله‌ای تا رکود جهانی باقی نمانده است

بهبود فضای کسب و کار در بهار ۹۸ به ۶.۱۷ و در تابستان به ۶.۰۷

نرخ رسمی یورو و پوند کاهش یافت

ضریب نفوذ بانکداری الکترونیک بانک توسعه تعاون در حال افزایش است

مطابقت عملکرد شعب در استان سمنان با میانگین عملکرد نظام بانکی

نقشه راه شعب بانک توسعه تعاون باتبیین مدلهای کسب‌وکار مشخص می‌شود

محدودیت ۴ ماهه عدم فروش اوراق تسهیلات مسکن بانک مسکن

گران فروشی با نام برنج کیفی ایرانی

مسافران شمال برنج یکسال خود را از شهرهای تولیدکننده تهیه کنند

۸:۵۰ - ۱۳۹۸/۶/۲۳کد خبر: 286136
ایستانیوز: رئیس انجمن برنج ایران گفت: هر چند تفاوت قیمت برنج از مبدا تولید تا عرضه در شهرهای بزرگ از جمله تهران زیاد است اما بزرگترین مشکل، اختلاط برنج‌های کیفی با هندی و پرمحصول در هنگام کیسه‌گیری و فروش آن با نام برنج کیفی خالص با قیمت بالا است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، جمیل علیزاده‌ شایق با تاکید بر اینکه تخلف در بازار برنج داخلی افزایش یافته است، اظهار کرد: کیفی‌ترین برنج ایرانی در استان‌های مبدا تولید (مازندران و گیلان) بدون ناخالصی با ۲ تا ۳ درصد خرده حداکثر هر کیلوگرم ۲۰ هزار تومان به فروش می‌رسد، در حالی که تقریبا با همین قیمت، برنج‌های داخلی ناخالص در بازار شهرهای بزرگ عرضه می‌شود.
 
وی ادامه داد: تخلفات انجام شده در برنج‌های داخلی معمولا افزودن برنج‌های هندی و افزایش میزان خرده برنج است.
 
علیزاده‌ شایق با تاکید بر اینکه این تخلفات در هنگام کیسه‌گیری برنج در شهرهای بزرگ انجام می‌شود، افزود: در شهرهای بزرگ، برنج را تنها یکبار بوجاری می‌کنند که موجب افزایش میزان خرده برنج به ۷ تا ۸ درصد می‌شود.
 
به گفته وی؛ در برخی موارد نیز برنج‌های پرطرفدار ایرانی با برنج‌های پرمحصول مخلوط و عرضه می‌شوند.
 
علیزاده‌ شایق گفت: هر چند کیفیت برنج‌های پرمحصول بهتر از هندی‌ها است، اما بین قیمت‌ برنج‌های پرطرفدار مانند هاشمی و پرمحصول ‌تفاوت زیادی است.
 
وی تشخیص اختلاط برنج توسط مردم را سخت دانست و افزود: تنها راهکار مقابله با اینگونه تخلفات نظارت سخت‌گیرانه در محل‌های عرضه برنج در شهرهای بزرگ است.
 
به گزارش ایلنا ،علیزاده‌ شایق در پاسخ به این پرسش که در صورت عرضه برنج کیفی خالص در بازار شهرهای بزرگ قیمت آن چقدر خواهد بود، گفت: نمی‌توان قیمت یکسانی را برای تمام شهرهای بزرگ و برای تمام مناطق اعلام کرد، هر اعلام قیمتی می‌تواند بر بازار تاثیر بگذارد، اما آنچه مسلم است در برنجی که اکنون در بازار شهرهای بزرگ با نام برنج کیفی ایرانی عرضه می‌شود، گران فروشی اتفاق می‌افتد.
 
رئیس انجمن برنج ایران پیشنهاد داد مسافرانی که به شهرهای شمالی سفر می‌کنند نیاز یک‌سال خود را مسقیم از شهرهای تولیدکننده تهیه کنند.
 
شایق تاکید کرد: تامین برنج از مبدا تولید علاوه بر صرفهجویی اقتصادی، اطمینان از کیفیت را نیز بالا می‌برد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *