RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

پای خصولتی ها به بنادر هم کشیده می شود؟

خصوصی سازی این بار در بندرهای کوچک

۱۴:۵۷ - ۱۳۹۸/۶/۱۷کد خبر: 286014
ایستانیوز:برای واگذاری ها بنادر کوچک شرایطی عنوان شده است. از جمله اینکه متقاضی نباید از بخش دولتی باشد. برای واگذاری بنادر کوچک به بخش‌خصوصی در مراحل اولیه اهلیت سرمایه‌گذار از جهات مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس‌ازآن با ارزیابی پارامترهای مختلف، بنادر کوچک به ارائه‌کننده بهترین طرح از نظر میزان سرمایه‌گذاری، میزان درآمدزایی و میزان اشتغال‌زایی و دیگر پارامترها واگذار می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،واگذاری بنادر کوچک به بخش خصوصی تا ۲ ماه دیگر آغاز می‌شود. به گفته معاون سازمان بنادر و دریانوردی، ۴۸ بندر کوچک در ایران داریم که از دو ماه دیگر واگذاری آنها به بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری آغاز می‌شود.
 
آنطور که از صحبت های محمدعلی حسن‌زاده‌محمدی برمی آید، پایش بنادر کوچک از نظر فنی و زیرساخت‌های موردنیاز آنها را آغاز شده که به‌زودی به پایان می‌رسد و پس‌ از آن، می‌توان اعلام کرد هریک از بنادر کوچک به چه زیرساخت‌ها و الزامات فنی برای تبدیل شدن به بنادر اقتصادی کوچک نیاز دارند.
 
۴۸ بندر کوچک در ایران وجود دارد که به غیر از چند بندر، بقیه آنها در سواحل جنوبی هستند که باید به‌زودی تکلیف واگذاری آنها به بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری و توسعه بنادر روشن شود. طرح جامع مطالعات بنادر کوچک کشور اخیرا به پایان رسید و هم‌اکنون تعداد دقیق بنادر و نیازمندی‌های آنها برای تبدیل شدن به بنادر اقتصادی مشخص شده است.
 
به گفته محمدی، طرح پایش دیگری را در دستور کار قرار دادیم تا از طریق مشاوران مختلف بتوانیم مسائل و مشکلات فنی بنادر را از نظر زیرساخت‌های مختلف استخراج کنیم که مشخص شود کدام بنادر برای واگذاری به بخش خصوصی مناسب است و کدام‌یک از آنها را بخش دولتی و سازمان بنادر باید بر عهده بگیرد.
 
سازمان بنادر و دریانوردی درحال تدوین و اکران قرارداد واگذاری بنادر کوچک به بخش خصوصی است. به نظر می رسد با توجه به پایان یافتن طرح جامع مطالعات بنادر کوچک کشور و پس از استحصال مشخصات و نیازمندی‌های فنی و زیرساختی آنها، واگذاری بنادر به بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری آغاز می‌شود که به نظر می‌رسد مراحل اجرایی آن تا حدود دو ماه آینده آغاز شود.
 
برای واگذاری ها بنادر کوچک شرایطی عنوان شده است. از جمله اینکه متقاضی نباید از بخش دولتی باشد. برای واگذاری بنادر کوچک به بخش‌خصوصی در مراحل اولیه اهلیت سرمایه‌گذار از جهات مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس‌ازآن با ارزیابی پارامترهای مختلف، بنادر کوچک به ارائه‌کننده بهترین طرح از نظر میزان سرمایه‌گذاری، میزان درآمدزایی و میزان اشتغال‌زایی و دیگر پارامترها واگذار می‌شود.
 
بنادر کوچک، بنادری هستند که امکان پهلودهی شناورهای بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تنی را دارند. این بنادر مجهز به موج شکن، محوطه نگهداری کالا و مواردی از این دست بوده و مجموعه عوامل حاکمیتی از جمله سازمان بنادر و دریانوردی و گمرک در آن جا مستقر اند. طبق بررسی آماری سال ۱۳۹۴، بنادر کوچک از نظر وزنی حدود ۷,۵ درصد از کل مبادلات تجاری کشور را به خود اختصاص داده اند. از نظر ارزشی نیز این رقم نیز بیش از ۹ بوده است و این بدان معناست که بیش از ۹ درصد از ارزش کل کالاهای تجاری کشور به بنادر کوچک اختصاص دارد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *