RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

آمادگی فرابورس برای اجرای عملیات بازار باز بانک مرکزی

۱۵:۵۲ - ۱۳۹۸/۶/۱۲کد خبر: 284740
ایستانیوز:مدیرعامل فرابورس اعلام کرد: زیرساخت های اجرای عملیات بازار باز بانک مرکزی در بازار سهام آماده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، امیر هامونی در خصوص انجام عملیات بازار باز توسط بانک مرکزی در بازار ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: بانک مرکزی در نظر دارد در راستای اجرای تبصره ۵ قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور و اجرای سیاست پولی و مدیریت نرخ‌های سود، به انجام عملیات بازار باز و خریدو فروش اوراق مالی اسلامی منتشر شده دولت از طریق بازارهای موجود فرابورس بپردازد.
 
وی به حضور بانک مرکزی و حدود ۳۵ بانک و موسسه اعتباری دارای مجوز از بانک مرکزی در عملیات بازار باز اشاره و بیان کرد: این واحدها بنا به عملیات بانکی خود می‌توانند تا حدی کسری یا مازاد وجه خود را از طریق فروش یا خرید اوراق مالی اسلامی منتشره در بازار ابزارهای نوین مالی فرابورس ایران جبران یا خرج کنند.
 
مدیرعامل فرابورس گفت: همچنین بانک مرکزی می‌تواند وثیقه‌گیری اوراق مالی اسلامی منتشره دولت را در ازای اضافه برداشت بانک‌ها و یا اعطای خط اعتباری انجام دهد. به گفته هامونی طبق بند ۲ قسمت م تبصره ۵ قانون بودجه سال ۱۳۹۸ به دولت اجازه داده شد تا در صورت اجرای عملیات بازار باز و وثیقه‌گذاری اوراق مالی اسلامی دولتی از بانک‌ها توسط بانک مرکزی، بخشی از بدهی‌های قطعی و حسابرسی شده خود به بانک‌ها را تا سقف ۲۰۰ هزار میلیارد ریال بهادارسازی کند.
 
وی به بند ۱ قسمت «م» این تبصره که بر اساس آن بانک مرکزی صرفا مجاز به خریدوفروش اوراق مالی اسلامی منتشره دولت و بانک مرکزی در بازار ثانویه و با قیمت‌های کشف‌شده در این بازار است اشاره کرد و گفت: معاملات این اوراق به عنوان دارایی بانک‌ها در نمادهای «اخزا» در بازار ابزارهای نوین مالی فرابورس ایران انجام خواهد شد.
 
به گزارش ایرنا ،هامونی ضمن بیان اینکه بانک مرکزی در راستای استفاده از ابزارهای بازار محور سیاست‌های پولی اقدام به اوراق بهادارسازی و معاملات آن می‌کند، در خصوص نحوه معاملات این اوراق توضیح داد: تسویه این معاملات روزانه است و بدین ترتیب در پایان هر روز معاملاتی، تسویه معاملات همان روز صورت می‌گیرد که جریان انتقال پول از طریق بانک مرکزی و فرایند تسویه و پایاپای از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه انجام خواهد شد. مدیرعامل فرابورس در نهایت اظهار داشت: در حال حاضر معاملات ۲۴ نماد اسناد خزانه اسلامی در بازار فرابورس انجام می‌شود و اوراق بانک‌ها در نمادهای جداگانه معامله خواهد شد.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *