RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

روز سرنوشت‌ساز بیت کوین

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

یک کارشناس بازار سرمایه مطرح کرد؛

آثار حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی بر صنایع بورسی

۱۴:۸ - ۱۳۹۸/۵/۲۶کد خبر: 283776
ایستانیوز: زمزمه‌های حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی از چرخه قیمت‌گذاری، طبیعتا روی شرکت ها و سهام ها و صنایعی که فروش آنها به صورت صادراتی باشد- یا ریالی باشد ولی قیمت صادراتی بخورد مثل پالایشگاه‌ها - تاثیر گذار است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، احسان وحیدی فرد کارشناس بازار سرمایه‌ با بیان این مطلب به سنا گفت: بخصوص اولین عرضه بنزین در بورس انرژی بسیار اقدام مناسبی بود و اگرچه این عرضه به صورت داخلی انجام  شد ولی قطعا برای صادرات بود .
 
وی پتروشیمی ها و صنایع فلزی را از دیگر صنایعی دانست که از تغییر ارزش ارز استفاده خواهند کرد و گفت: بسیاری از شرکت هایی که در بورس حضور دارند، سرمایه گذاری های خود را با دلارهای پایین در دوره های گذشته انجام داده اند؛ لذا به نوعی تغییر قیمت خواهند داشت و  سایر بازارها را هم رشد خواهند داد.
 
این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه احساس می شود شرکت های بزرگ در ارائه اطلاعات دقیق به مشتری ها تا حدودی دچار محافظه کاری شده اند، اظهار داشت: اگر شرکت های بزرگ بتوانند اطلاعات مناسب تری در اختیار سهامداران بگذارند، حرکت اخیری که به سمت سهم های کوچک به راه افتاد، جبران می شود و افراد مجددا به سمت سهم های بزرگ بازگشت می کنند .
 
وی اظهار داشت: همان گونه که سرمایه همچو آب مسیر خود را پیدا می کند ، طبیعتا با گزارش های محافظه کارانه ی شرکت های بزرگ هم  بخشی از سرمایه های جذب شده به سمت شرکت های کوچکتر رفته است .
 
 وحیدی فرد، در ادامه در  پاسخ به این سوال که در حال حاضر در کدام یک از صنایع بورسی، مزیت های نسبی سرمایه گذاری وجود دارد، گفت:  مزیت نسبی روی سهم ها و شرکت هایی است که در بازار جهانی مثبت بوده و تغییر بیشتری داشته اند. هرچند در حال حاضر در سهام بزرگ - چون سهامداران در مقاطعی به آن اقبال نشان ندادند- این اتفاق خود را آن طور که باید و شاید نشان نمی دهد.
 
این کارشناس بازار سرمایه افزود: به این ترتیب سرمایه گذاران به شدت گذشته به سراغ یک سهم خاص از شرکت های بزرگ نمی روند و ما احتمالا با یک فاز تاخیری در اقبال به سهام شرکت های بزرگ مواجه خواهیم بود.
 
وحیدی فرد در پایان درخصوص پیش بینی خود از آینده بازار هم گفت: بازار تا پایان سال از یک رشد معقول برخوردار خواهد بود و احتمال می رود شاخص به طور میانگین ۲۰ تا ۲۵ درصد دیگر رشد کند .

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *