RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

حسن قاسمی مطرح کرد؛

تاثیر گزارش های سه ماهه و نرخ ارز بر عملکرد شاخص

۱۲:۱ - ۱۳۹۸/۵/۲کد خبر: 281500
ایستانیوز: گزارش های سه ماهه شرکت ها نشان می دهد بسیاری از شرکت ها به ویژه فلزی ها، معدنی ها و پتروشیمی ها گزارش های خوبی ارائه داده اند و کماکان با وضعیت مناسب و قابل قبولی فروش خود را ادامه می دهند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، حسن قاسمی، مدیرعامل کارگزاری آینده نگر خوارزمی با بیان این مطلب به سنا گفت: شرکت هایی که در این مدت رشد بالایی داشته اند، عمدتا کوچک یا شرکت هایی بوده اند که در بازار پایه حضور داشته اند. اگرچه گران شدن سهام برخی از این شرکت ها زیاد منطقی نبوده ولی شرکت های پتروشیمی، معدنی و کامودیتی اصولا نسبت به سال قبل افت سود ندارند؛ یعنی حتی در بدترین شرایط، اکثرا سودی به اندازه سال قبل به دست آورده اند.
 
وی افزود: با توجه به اینکه الان هم فصل مجامع است و  P/E تحلیلی این شرکت ها ۴ یا ۵  است، بنابراین سهامداران در این بخش نباید نگران باشند. البته شرکت های کوچکی که طی فرآیندهایی سهام آنها احتمالا به شکل هیجانی رشد کرده، ممکن است افت جدی داشته باشند؛ ولی به نظر می رسد شرکت هایی که برای  سال ۹۸ در زمینه پتروشیمی و معدنی و فلزی فعالیت می کنند، به اندازه سال ۹۷ سود محقق شده داشته باشند و بعید است که دلار هم نرخ کمتر از ۱۰ هزار تومان را تجربه کند.
 
 مدیرعامل کارگزاری آینده نگر خوارزمی در ادامه، کاهش نرخ ارز را از دلایل اصلی افت شاخص در برخی مقاطع دانست و گفت: از آنجا که بازار سرمایه از این عامل تاثیرپذیری بالایی دارد، این تردید و نگرانی برای عده ای از سرمایه گذاران ایجاد شد که در صورت نگهداری سهام خود متضرر خواهند شد.
 
قاسمی اظهار داشت: تعداد زیادی از شرکت ها فروش صادراتی دارند و قیمت فروش محصولات آنها بر اساس قیمت ارز تعیین می شود، ولی به نظر نمی رسد افت نرخ ارز از آنچه هست، جدی تر شود.
 
این کارشناس بازار سرمایه افزود: اکثر شرکت ها در گزارش های مالی خود نرخ ارزی را که با آن اقدام به فروش محصول یا صادرات آن کرده اند، کمتر از ۱۰ هزار تومان عنوان کرده اند؛ الان هم در سامانه ها نرخ های حدود ۱۱ هزار تومانی مطرح است، بنابراین به نظر نمی رسد که تهدیدی جدی از این محل، شرکت ها و صنایع بزرگ مثل پتروشیمی ها  و فولادی ها و معدنی ها را تهدید کند.
 
قاسمی در عین حال با بیان اینکه برخی هیجانات و نوسانات دلار به طور مستمر  وجود دارد، گفت: البته با نوسان روزانه قیمت دلار نمی توان سهام خرید؛ چون فروش شرکت در طی زمان است که حاشیه سود آن را می سازد. لذا نوسانات روزانه نمی تواند نشان دهنده کاهش یا افزایش جدی در سودآوری یک شرکت باشد و سهامداران می توانند با آسایش خاطر، سهام ارزنده خود را نگه  دارند.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *