RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

اشتباه‌های رایج در بودجه‌بندی

هادی نجف
۱۳:۸ - ۱۳۹۸/۴/۲۴کد خبر: 280905
ایستانیوز: بودجه‌بندی، یعنی برنامه‌ریزی برای پول‌مان، اما هر چقدر هم ساز و کار پول را خوب بشناسیم و در برنامه‌ریزی چیره‌دست باشیم، باز هم ممکن است اشتباهاتی ناخواسته در مدیریت آن به وجود آید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) ،  اگر در بودجه‌بندی به مشکل خوردید، به جای نگرانی سعی کنید از آن «یاد بگیرید». در این مطلب به برخی از اهم اشتباهات متداول بودجه‌بندی اشاره می‌شود.
 
 بودجه‌بندی را قبل از شروع ماه انجام نمی‌دهند
 
حتما یک روز از روزهای پایانی هر ماه را «روز بودجه‌بندی» بنامید و با همسرتان برای ماه آینده برنامه‌ریزی کنید. ترجیحا یک روز به خصوص مثل آخرین جمعه هر ماه را به این کار اختصاص دهید تا تبدیل به فرهنگ خانواده‌تان بشود و به آن عادت کنید. با این کار می‌توانید هزینه‌های ماه آینده را با تمرکز بیشتری پیش‌بینی کنید؛ مانند کادوی تولد کسانی که متولد آن ماه هستند. در نتیجه، بودجه‌بندیتان دقیق‌تر پیش می‌رود و در میانه راه، بی‌پولی غافلگیرتان نمی‌کند.
 
به سبک زندگی خود توجه نمی‌کنند
 
فراموش نکنید بودجه‌بندی قرار نیست سبک زندگی شما را تغییر دهد؛ بلکه تنها قرار است کنترل بیشتری به دستتان دهد تا بتوانید برای خرج پولتان بهتر برنامه‌ریزی کنید. گاهی برخی افراد اقدامات سخت‌گیرانه‌ای در بودجه‌بندی انجام می‌دهند و خود را از بسیاری از هزینه‌هایی که به آن عادت کرده‌اند، محروم می‌کنند. نتیجه‌ این سخت‌گیری ناگفته پیداست: اجرای بودجه‌بندی دشوار می‌شود و در نهایت فرد را از برنامه‌ریزی دلسرد می‌کند.
 
 هزینه‌هایشان را به موقع ثبت نمی‌کنند
 
ثبت و ردیابی هزینه‌ها گاهی از خود بودجه‌بندی مهم‌تر می‌شود. سعی کنید پایان روز، فقط چند دقیقه به ثبت هزینه‌هایتان اختصاص دهید. چرا که اگر چند روز بگذرد، به یادآوردن آن‌ها سخت می‌شود و ممکن است بعضی از هزینه‌ها را جا بیندازید. توصیه می‌کنیم از اپلیکیشن حسابداری استفاده کنید، ترجیحا اپلیکیشینی که پیامک‌های بانکی در آن ثبت می‌شود تا هیچ هزینه‌ای از قلم جا نماند؛ اگر سعی کنید همه هزینه‌هایتان را با کارت بانکی انجام دهید، می‌توانید با استفاده از صورت‌حساب بانکی، دسترسی و کنترل بهتری روی پول‌هایتان داشته باشید.
 
 بدهی‌هایشان را همواره به دوش می‌کشند
 
خیلی از افراد، بدهی‌های خود را ماه به ماه با خود به همراه دارند و از شر آن‌ها خلاص نمی‌شوند. اگر بودجه‌بندی خود را تراز نکنید، بدهی‌هایتان روی هم جمع می‌شود و تصفیه آن‌ها سخت و سخت‌تر می‌شود. برنامه‌ای برای تسویه بدهی‌هایتان داشته باشید. توصیه می‌کنیم، عملیات نجات از بهمن را بخوانید تا ببینید چه روش‌های برای رهایی از بدهی‌ها وجود دارد. بعد از خلاص شدن از بدهی‌ها، می‌توانید مازاد درآمدتان را هر طور که می‌خواهید برنامه‌ریزی کنید (مانند سرمایه‌گذاری، پس‌انداز برای دوران بازنشستگی و غیره).
 
از تفریح صرف‌نظر می‌کنند
 
در برنامه خود، بودجه‌ای را برای تفریح در نظر بگیرید. سینما، رستوران‌گردی، ماساژ یا هر چیز دیگری که به شما انرژی می‌دهد. قرار است بودجه‌بندی به شما کمک کند که کنترل پولتان را در دست بگیرید نه اینکه شما را محدود کند و جلوی تفریح را بگیرد.
 
 هزینه‌های دوره‌ای و سنگین را فراموش می‌کنند
 
 ممکن است در حین بودجه‌بندی برای ماه آینده، فراموش کنید که بعد از چند ماه قرار است، بیمه خودرو را تمدید کنید. ممکن است یادتان برود که سرِ سال احتمالا باید پولِ پیشِ خانه را افزایش دهید. توصیه می‌کنیم فهرستی آماده کنید و هزینه‌های دوره‌ای و سنگین را یادداشت کنید. در نتیجه می‌توانید هر ماه، مقداری برای آن هزینه کنار بگذارید تا در زمان خودش بتوانید بدون قرض، به راحتی از عهده آن برآیید؛ وقتی بدون قسط و بدهی این موارد را پرداخت می‌کنید، از بودجه‌بندی لذت می‌برید.



برچسب‌ها:بودجه
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *