RSS
امروز پنج شنبه ، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

سبحانی خبر داد:

جزییات عرضه سهام دولتی شرکت ها در بورس

۱۰:۳ - ۱۳۹۸/۴/۲۴کد خبر: 280856
ایستانیوز: مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی ارزش پایه ۱۸ شرکتی که قرار است سهم دولتی‌شان واگذار شود را حدود ۵۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت که شرایط واگذاری هفت شرکت فراهم شده و فرایند واگذاری ۱۱ مورد باقی مانده که خودرویی‌ها هم جزو آن هستند، به مرور طی می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) ، سید جعفر سبحانی ، درباره واگذاری سهام دولتی ۱۸ بنگاه اقتصادی اظهار کرد: چهارم خرداد امسال هیأت واگذاری مصوبه‌ای داد که به موجب آن مصوبه باید سهام باقیمانده دولت در ۱۸ شرکت واگذار شود.
 
وی اضافه کرد: از بین این ۱۸ شرکت شش پالایشگاه بودند که نام آنها لاوان، شیراز، اصفهان، تهران، بندرعباس و تبریز است. سهم دولت در این شش شرکت پالایشگاهی ۲۰ درصد بود.
 
سهم ۱۷ درصدی دولت در ۳ بانک
 
 سید جعفر سبحانی درباره واگذاری سهام دولتی ۱۸ بنگاه اقتصادی اظهار کرد: چهارم خرداد امسال هیأت واگذاری مصوبه‌ای داد که به موجب آن مصوبه باید سهام باقیمانده دولت در ۱۸ شرکت واگذار شود.
 
مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: سه بانک تجارت، صادرات و ملت نیز در آن ۱۸ شرکت حضور دارند که سهم باقیمانده دولت در این سه بانک ۱۷ درصد است.
 
سبحانی درباره واگذاری سهام شرکت‌های بیمه‌ای نیز گفت: بیمه البرز و اتکایی امین دو شرکت بیمه‌ای بودند که قرار است سهم دولتی آنها واگذار شود. سهم دولتی بیمه البرز ۱۷.۳۴ درصد و سهم دولتی بیمه اتکایی امین ۱۱.۳۴ درصد است.
 
میزان سهم دولت در هر شرکت
 
وی توضیح داد: همچنین سهام دولتی شرکت هلدینگ خلیج فارس که معادل ۱۹ درصد است، در لیست آن ۱۸ شرکت قرار دارد. دیگر شرکت‌های عنوان شده در این لیست شامل شرکت ملی صنایع مس ایران با ۱۲ درصد سهم دولتی، فولاد مبارکه اصفهان با ۱۷.۲ درصد سهم دولتی، ایران خودرو با ۱۴ درصد سهم دولتی، سایپا با ۱۷.۱ درصد سهم دولتی، کشت و صنعت دامپروری پارس با ۴۰ درصد سهم دولتی و شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران با ۱۳ درصد سهم دولتی می‌شود.
 
مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی ادامه داد: از این ۱۸ شرکت فقط سه شرکت مشمول گروه یک و مابقی مشمول گروه دو بودند. در نتیجه در ۱۵ شرکت می‌توانستند ۲۰ درصد سهم دولتی خود را نگه دارند اما در راستای کاهش تصدی‌گری، دولت این مقدار را هم می‌خواهد واگذار کند.
 
شرکت‌ها هنوز قیمت‌گذاری نشده‌اند
 
وی درباره ارزش‌گذاری این بنگاه‌ها گفت: این‌ها هنوز قیمت‌گذاری نشدند، چراکه همه در بورس یا فرابورس عرضه خواهند شد و قیمت روی تابلو این بازارها مشخص است. اما به طور تقریبی مجموع ارزش پایه این شرکت‌ها حدوداً ۵۲ هزار میلیارد تومان است که هیأت واگذاری مصوبه داده این شرکت‌ها باید به صورت بلوکی یکجا و نقد واگذار شوند.
 
سبحانی توضیح داد: سازمان خصوصی‌سازی بعد از مصوبه هیأت واگذاری اقدامات لازم را انجام داد و به مرور شرایط واگذاری‌ها را مهیا می‌کند. البته شرایط فروش توسط سازمان خصوصی‌سازی مهیا می‌شود اما اینکه خریدار می‌آید یا خیر؛ موضوعی مستقل است.
 
پالایش نفت شیراز امروز و پالایش نفت لاوان فردا واگذار می‌شود
 
وی افزود: امروز (۲۴ تیر) پالایش نفت شیراز عرضه خواهد شد که حدود قیمت پایه‌اش ۷۳۰ میلیارد تومان است و پس فردا (۲۵ تیر) پالایش نفت لاوان با قیمت پایه ۶۶۰ میلیارد تومان عرضه خواهد شد.
 
به گزارش ایسنا، شرکت‌های گروه یک شرکت‌هایی هستند که باید ۱۰۰ درصد سهام‌شان به بخش خصوص واگذار شود و شرکت‌های گروه دو شرکت‌هایی هستند که دولت می‌تواند تا ۲۰ درصد سهام آنها را در اختیار داشته باشد. از بین این ۱۸ شرکت که عنوان شده بیمه اتکایی امین، کشت و صنعت پارس و سرمایه‌گذاری ملی ایران گروه یک و مابقی این شرکت‌ها گروه دو هستند.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *