RSS
امروز سه شنبه ، ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

مصارف ۵ گانه درآمد هدفمندی یارانه‌ها در سال ۹۸ مشخص شد

سند ملی انرژی تدوین شد

بازنگری جامع در هدفمندی یارانه ها
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۸/۴/۲۳کد خبر: 280762
ایستانیوز: هیات وزیران با تصویب تبصره ۱۴ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۸، مصارف پنج‌گانه درآمدهای حاصل از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها را مشخص کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، هیات وزیران در جلسه ۱۶ تیر ۱۳۹۸ به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور (با همکاری وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی، نفت، نیرو و تعاون، کار و رفاه اجتماعی) و به استناد بند (ب) تبصره (۱۴) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور، آیین‌نامه اجرایی این تبصره را با هدف تعیین منابع و مصارف یارانه تصویب کرده است.
 
براساس این آئین نامه اجرایی، دولت موظف است با استفاده از تمامی بانک های اطلاعاتی در اختیار، نسبت به شناسایی و حذف سه دهک بالای درآمدی از فهرست یارانه‌ بگیران اقدام کند.
 
از سوی دیگر نرخ سوخت تحویلی پتروشیمی ها از ۱۳۲۰ ریال به ۲۶۰۰ ریال افزایش یافته و بانک مرکزی مکلف شده است تا تمامی حساب های مربوط به شرکت های زیرمجموعه ۲ وزارتخانه نفت و نیرو را در شبکه بانکی مسدود کرده و تمامی حساب های آنها نزد بانک مرکزی باشد.
 
 
در ماده سوم این آئین نامه اجرایی مصارف هدفمندی یارانه ها براساس جدول تبصره ۱۴ اعلام شده که به شرح زیر است:
 
۱-مبلغ ۴۱۱ هزار میلیارد ریال با اولویت برای پرداخت یارانه نقدی و غیرنقدی خانوارها.
 
۲-مبلغ ۸۴ هزار میلیارد ریال برای پرداخت نقدی جهت کمک به کاهش فقر مطلق خانوارهای هدف و بیمه زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست. شیوه نامه اجرایی این ماده توسط سازمان برنامه و بوده و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ این آئین نامه تهیه و ابلاغ می شود.
 
در تبصره این بند توضیح داده شده است که مبلغ ۳هزار میلیارد ریال از اعتبار این بند برای بیمه تامین اجتماعی زنان سرپرست خانوار و بد سرپرست (از ابتدای سال ۹۸) اختصاص می یابد.
 
۳-مبلغ ۴۹ هزار میلیارد ریال به منظور اجرای ماده ۴۶ قانون تنظیم (۲) در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار می گیرد تا برای اجرای بیمه افراد فاقد بیمه سلامت از طریق بیمه سلامت ایران، کاهش میزان پرداختی بیماران بستری در بیمارستان های وابسته به آن وزارتخانه، حفاظت و حمایت مالی از بیماران صعب العلاج و خاص هزینه کرده و گزارش عملکرد مربوط را به طور ماهیانه به سازمان هدفمندسازی یارانه ها ارائه کند.
 
در تبصره این بند نیز آمده است که سازمان هدفمندسازی یارانه ها موظف است اعتبار مذکور را متناسب با دریافتی به ردیف درآمد اختصاصی (۱۳۰۴۲۸) مندرج در جدول شماره (۵) قانون نزد خزانه داری کل کشور واریز کند.
 
۴-مبلغ ۶۱ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال بابت خرید تضمینی گندم و یارانه نان. به استناد جزء (۳) بند (الف) تبصره (۱۴)، از ابتدای سال ۱۳۹۸ یارانه آرد صنف و صنعت حذف و منابع حاصل از آن به خرید تضمینی گندم اختصاص می یابد.
 
۵-مبلغ ۲۱ هزار و ۱۶۵ میلیارد ریال برای اجرای ردیف (۲۲) پرداختی های (مصارف) جدول تبصره (۱۴) به شرح ماده (۵) این آئین نامه.
 
در ماده چهارم آئین نامه اجرایی هیات وزیران نیز تاکید شده است که سازمان برنامه و بودجه مجاز به جابه جایی تا سقف ۱۰ درصد هریک از ردیف های مصارف ماده سوم این آئین نامه از محل کاهش سایر مصارف ماده مذکور است.
 
به گزارش ایبِنا، در ماده پنجم این آئین نامه اجرایی نیز سازمان برنامه و بودجه مجوز گرفته است تا در راستای اجرایی شدن ردیف (۲۲) پرداختی های (مصارف) جدول تبصره (۱۴)، اعتبار بند (۵) ماده (۳) این آئین نامه را به مصارف جدول زیر اختصاص دهد:
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *