RSS
امروز سه شنبه ، ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

چگونه سرمایه‌های اقتصاد ایران نابود شد؟

راه حل برقراری یارانه قطع شده؟

تورم فروردین ماه از تنور درآمد

خط فقر چقدر است؟

پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

توضیحات بانک صادرات در خصوص خرید سهام پرسپولیس

ابقاء معافیت‌های مالیاتی بازار سرمایه

واگذاری پرسپولیس و استقلال پاک کردن صورت‌مسئله است

مصوبه ای که ۶۸ همت از منافع سهامداران خرد را به خطر می اندازد

رشد ثابت و آهسته اقتصاد جهانی ادامه پیدا می کند

سهام پرسپولیس و استقلال معامله شد

دلیل اصلی رشد نقدینگی

مدیرعامل شرکت بیمه سامان پیشنهاد داد

راهکاری برای افزایش ضریب نفوذ بیمه

۹:۵۴ - ۱۳۹۸/۴/۵کد خبر: 279725
ایستانیوز:مدیرعامل شرکت بیمه سامان با اشاره به این که در شرایط افزایش نرخ ارز، رونق صادرات می تواند تاثیر بسزائی برو روی ضریب نفوذ بیمه داشته باشد، گفت: توسعه فعالیت های بین المللی صنعت بیمه، علاوه بر این که دریچه های جدیدی را به روی فعالان این حوزه باز می کند، آورده بسیار خوبی نیز برای کشور خواهد داشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، احمد رضا ضرابیه با بیان اینکه کسب و کارهای داخلی با صادرات می توانند درآمد ارزی حاصل نمایند، اظهار داشت: تبدیل این درآمد به ریال، سود سرشاری را نصیب سهامداران، ذینفعان و اقتصاد داخلی خواهد نمود.
 
او با اشاره به این که «رونق تولید» در صنعت بیمه تنها منوط به ارائه محصولات در داخل نیست، اظهار کرد: ضریب نفوذ 7 درصدی بیمه با ادامه روند کنونی صنعت بیمه قابل تحقق نیست، چرا که بیمه گران هر چه در توان داشته اند، نمایان کرده اند. بنابراین باید به دنبال بازار ها و محصولات جدید بود که در نهایت منجر به افزایش صادرات خدمات بیمه ای خواهد شد.
 
مدیرعامل شرکت بیمه سامان همچنین به تجربه محدود شرکت های بیمه در حوزه فعالیت برون مرزی و تمرکز بیشتر آنها بر حوزه هایی مانند واگذاری اتکایی و یا مسافران ورودی اشاره و خاطرنشان کرد: این عدم شناخت از حوزه های جدید فعالیت می تواند منجر به اکراه از توسعه برون مرزی شود، اما باید بدانیم که همه این مشکلات با تلاش، پشتکار، تعامل و هماهنگی قابل رفع هستند.
 
ضرابیه تاکید کرد که برای توسعه برون مرزی فعالیت بیمه گری و صادر کردن خدمات بیمه ای، نیاز است تا همه شرکت های بیمه در کشورها و بازارهای مختلف، فضای کسب و کار و امکان فعالیت خود را با توجه به توانمندی هایشان ارزیابی کنند. به گفته وی، حضور حداکثری شرکت های مختلف بیمه ایرانی در بازارهای بین المللی باعث می شود بازارهای مناسب، زودتر شناخته شوند و مسیر توسعه برون مرزی سریع تر برای همه شرکت ها روشن شود که قطعاً این امر منجر به توسعه سریع تر و قوی تر فعالیت برون مرزی شرکت های ایرانی و کسب درآمد ارزی برای کشورمان خواهد شد.
 
مدیرعامل شرکت بیمه سامان با تاکید بر این که فعالیت های برون مرزی بیمه گران، می تواند با کمک استارت آپ ها سرعت بگیرد، ادامه داد: زیرساخت های «پلنت» امکان حضور در فضای بین المللی و صادرات محصولات و خدمات را به فعالان این حوزه داده است؛ چنانچه محصولات و خدمات بیمه ای به صورت سنتی در خارج از کشور قابل ارائه نباشند، خدمات مبتنی بر فناوری مدرن توسط استارت آپ ها جایگزین آنها خواهد شد و محدودیت های رایج را از بین خواهد برد.
 
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بیمه سامان
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *