RSS
امروز چهارشنبه ، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

بزرگترین ریزش قیمت طلا رقم خورد

سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت

تعطیلی آخر هفته، پنج شنبه باشد یا شنبه؟

عرضه سهام باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

همه‌چیز درباره مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳

رکوردشکنی جدید بیت‌کوین

۴ روش بازگشت ارز صادراتی به کشور

۱۰:۱۸ - ۱۳۹۸/۲/۳۰کد خبر: 277782
ایستانیوز:مدیرعامل بانک توسعه صادرات از ۴ روش بازگشت ارز حاصل از صادرات به کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،علی صالح آبادی ، درباره روند و وضعیت بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور، اظهار داشت: ارز حاصل از صادرات غیرنفتی به روش‌های مختلفی وارد چرخه تجاری کشور می‌شود که یکی از این ساز و کارها عرضه در سامانه نیما است و افرادی که مجوز ثبت سفارش از سازمان توسعه تجارت دارند، ارز را در سامانه نیما خریداری و صرف واردات می‌شود. روش دیگر این است که با هماهنگی صادرکنندگان و واردکنندگان، صادرات در مقابل واردات انجام می‌شود و ارز نیز تخصیص می‌یابد واردات به کشور انجام می‌شود.
 
وی افزود: روش دیگر این است که اگر صادرکننده بدهی ارزی به بانک‌ها دارد می‌توانند ارز را عرضه کنند و بانک‌ها بابت قسط صادرکننده این ارز را دریافت کنند. چهارمین روش سپرده‌گذاری ارزی صادرکنندگان و عرضه ارز نزد سیستم بانکی کشور و ورود ارز به چرخه رسمی تجاری کشور است.
 
به گفته مدیرعامل بانک توسعه صادرات خوشبختانه در یک سال گذشته سامانه نیما شکل گرفته و صادرکنندگان مکلف شدن که ارز خود را در این سامانه عرضه کنند و وارد کنندگان نیز می‌توانند ارز آن‌ها را خریداری کنند.
 
صالح‌آبادی، افزود: خوشبختانه اشراف بانک مرکزی به این سامانه بسیار خوب است و صادرکنندگان عمده مثل، فولادی‌ها و شرکت‌های بزرگ به صورت منظم ارز حاصل از صادرات خود را در این زمان عرضه می‌کنند. مقرراتی نیز برای صادرکنندگان در نظر گرفته شده که این ارز را به چرخه تجاری کشور بازگردانند.
 
ارتباط بانک مرکزی و نهادهای ذیربط
 
وی در واکنش به اینکه آیا صادرکنندگان ظرف مدت معینی که اعلام شد، آیا ارز خود را به چرخه تجاری کشور بازگرداندند یا خیر؟ گفت: بررسی‌ها شروع شده و صادرکنندگان نیز باید برای ارز حاصل از صادرات، به بانک مرکزی پاسخگو باشند. به نظر من سامانه‌هایی که در حال حاضر وجود دارد، سامانه‌های خوبی است و بین بانک مرکزی، بانک‌ها، صرافی‌ها، سازمان توسعه تجارت، گمرک ایران و سایر مراجع قانونی به شکل سامانه‌ای ارتباطات برقرار و نظارت‌های خوبی نیز صورت گرفته است.
 
به گزارش ایبنا ، مدیرعامل بانک توسعه صادرات در پایان تاکید کرد: به نظر من این روند باید تداوم داشته باشد و همه صادرکنندگان نیز باید خود را متعهد بدانند که ارز حاصل از صادرات خود را به چرخه تجاری کشور بازگردانند به ویژه در شرایط فعلی که صادرات نفت کشور با کاهش مواجه می‌شود، به حدی صادرات غیرنفتی داریم که بتوانیم با صادرات غیر نفتی به طور کلی کشور را از نظر ارزی تامین مالی کنیم و واردات کالاهای مجاز در کشور از ارز حاصل از صادرات تامین می‌شود.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *