RSS
امروز پنج شنبه ، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

فعلاً بازار سهام توان آغاز روند صعودی ندارد

روزگار سخت حقوق بگیران

این حساب ها تجاری محسوب می شود

یورو رکورد زد

پرویزیان از بانک پارسیان خداحافظی کرد/ جواد شکرخواه سرپرست شد

عرضه صکوک مرابحه ۲۰۰ میلیارد تومانی

فصل شگفت‌انگیز بیمه‌های مسئولیت بیمه پارسیان با تسهیلات و طرح‌های متنوع

دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث

افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی

آغاز پذیره‌نویسی چهارمین صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت

کم‌ اثرترین کار رئیس کل بانک مرکزی

قائم مقام بانک مرکزی مطرح کرد:

حرکت بانک مرکزی همگام با استانداردهای بین المللی

۱۶:۵ - ۱۳۹۸/۲/۲کد خبر: 274546
ایستانیوز:بانک مرکزی در سال های اخیر با رعایت قوانین و مقررات سعی در ایجاد فضایی شفاف و سازگاری و انطباق با استانداردهای بین المللی از جمله IFRS و استاندارد سازی صورت های مالی بانک‌ها داشته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،اکبر کمیجانی صبح امروز (دوشنبه) در مراسم افتتاحیه دوازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه تمرکز بر نقش بازارهای مالی در تعمیق بخشی رشد اقتصادی را مورد توجه فاینکس  2019 دانست و گفت: شکی نیست که مبانی نظری و تجربه کشورهای دیگر دلالت بر این دارد که بازارهای مالی در توسعه رشد اقتصادی سهم بسزایی دارند. البته این موضوع به وجود شفافیت و فراهم کردن بستر لازم برای فعالان اقتصادی در جهت دسترسی به اطلاعات و اخبار مرتبط با سیاست گذاری در بازارهای مالی و از سویی دیگر ایجاد فضای اطمینان بخش در سطح اقتصاد کلان وابسته است.
 
قائم مقام بانک مرکزی اعلام کرد: با اقدامات انجام شده، بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی از ۱۸۲ هزار میلیارد تومان در پایان مهرماه سال گذشته به ۱۶۶ هزار میلیارد تومان در پایان بهمن ماه سال ۹۷ رسید.
 
حمایت از تولید و اشتغال رویکرد بانک مرکزی
 
به گفته وی، حمایت از تولید و اشتغال از آغاز دولت یازدهم یکی از جهت گیری های بانک ‌مرکزی بود و منابع بانکی عمدتا صرف سرمایه در گردش شد و سیاست های کنونی بانک‌ مرکزی حول این سیاست است.
 
این مقام مسوول تاکید کرد: اقتصاد ما بانک محور است و عمده تامین مالی بر عهده سیستم بانکی است و باید تمرکز نظام بانکی بر تامین مالی بنگاه های کوچک و متوسط و بنگاه های بزرگ بر عهده بازار سرمایه باشد.
 
قائم مقام بانک مرکزی با بیان اینکه در سال ۹۷ نیز شاهد تحولاتی در بازار پولی و ارزی بودیم، ادامه داد: تلاش بانک مرکزی در جهت ثبات در بازار ارز بود اما در کنار این اقدامات در بعد ریالی و حمایت از تولید و اشتغال نیز اقداماتی انجام شد.
 
کمیجانی درباره این اقدامات توضیح داد: بانک ‌مرکزی با هدایت جریانات ریالی و کاهش سقف تراکنش 50 میلیون تومانی در کارت های بانکی و ساماندهی چک های تضمینی توانست حجم زیادی از عملیات سوداگری در بازار ارز را سر و سامان دهد.
 
وی ادامه داد: همچنین بانک مرکزی با بررسی های متعدد دستورالعمل سپرده گذاری مبتنی بر ارز را تصویب کرد که به زودی اجرایی خواهد شد.
 
عضو هیات عامل بانک مرکزی تصریح کرد: در عین بازگشت تحریم ها، با انباشت نقدینگی در سال های گذشته مواجه بودیم به شکلی که نقدینگی در ۱۲ ماه منتهی به بهمن ۹۷، به یک هزار و ۸۳۰ هزار میلیارد تومان رسید که نسبت به بهمن سال ۹۶ یک دهم درصد کاهش داشت.
 
قائم قام بانک مرکزی کنترل تورم و ساماندهی اضافه برداشت بانک ها را از دیگر اقدامات بانک عنوان کرد و افزود: پس از اقدامات کارشناسی صورت گرفته، دستورالعمل عملیات بازار باز طی هفته های اخیر از سوی شورای پول و اعتبار تصویب شد که یکی از ابزارهای مهم در بازارهای پولی است.
 
وی ادامه داد: این دستورالعمل علاوه بر گسترش خرید و فروش اسناد، اضافه برداشت بانک ها را نیز کاهش خواهد داد.
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *