RSS
امروز شنبه ، ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

زنگ خطر برای مستاجران به صدا در آمد

۱۲:۰ - ۱۳۹۸/۱/۳۰کد خبر: 274474
ایستانیوز:در حالی حدود دو ماه به آغاز فصل نقل‌ و انتقالات بازار اجاره‌ای باقیمانده که در نبود برنامه‌ای از سوی معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه به‌عنوان متولی این بخش، نرخ اجاره‌بها به شدت در حال افزایش است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، معاونت امور مسکن و ساختمان کشور به‌عنوان متولی بخش مسکن کشور در دوره جدید نتوانسته برنامه‌ای برای بازار نابسامان اجاره‌بهای مسکن تهیه و تدوین کند. اساسا اگر برگزاری جلسات بررسی ساخت 400 هزار مسکن (200 هزار واحد در شهرهای جدید، 100 هزار واحد در بافت‌های فرسوده و 100 هزار واحد توسط بنیاد مسکن) را فاکتور بگیریم، معاونت مذکور طی 3 ماه اخیر خروجی قابل توجه و تاثیرگذار بر بازار مسکن نداشته است.
 
به تازگی نیز بازنگری طرح جامع مسکن به لیست برنامه‌های این معاونت اضافه شده، طرحی که با حدود 700 میلیون تومان در سال 94 مورد بازنگری قرار گرفت و وزارت راه و شهرسازی نیز اتمام آنرا اعلام کرده بود.
 
در این شرایط خبر می‌رسد در فاصله حدود دو ماه مانده به آغاز نقل و انتقالات بازار اجاره مسکن، نرخ‌ها به تأسی از افزایش قیمت سال گذشته مسکن نسبت به نرخ‌های سال گذشته به شدت در حال افزایش است.
 
اذرماه سال گذشته نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک با تاکید بر این‌که وزارت راه و شهرسازی باید یک برنامه جدید برای بازار مسکن در سال آینده داشته باشد، گفته بود:‌یکی از نگرانی‌های ما بازار اجاره‌بهای مسکن در سال آینده است؛ دولت باید تا دیر نشده به این حوزه ورود جدی داشته باشند و با برنامه‌هایی از جمله مسکن استیجاری قیمت‌ها در این بخش را کنترل کند.
 
حسام عقبایی با اشاره به این‌که وزارت راه و شهرسازی باید یک برنامه جدی برای سال آینده (98) مسکن به خصوص اجاره‌بها داشته باشد، افزود: مسکن در رکود به سر می‌برد و وزیر راه و شهرسازی متولی اصلی مسکن است باید این بخش را جدی بگیرند، در این صورت می‌توانیم به آینده آرام بازار مسکن امیدوار باشیم.
 
به گزارش تسنیم ؛انتظار می رفت با تغییر و تحولات مدیریتی در حوزه مسکن، برنامه‌های جدید و کارآمدی برای مدیریت بر این بخش مهم اقتصادی کشور توسط معاونان وزیر تهیه و بلافاصله اجرا شود. اما تا اینجای کار دستگاه‌های ذی‌ربط به برگزاری "جلسات بررسی طرح ساخت 400 هزار مسکن" که در ابتدای گزارش به آن اشاره شد،‌ اکتفا کرده‌اند. طرحی که البته هنوز در ابتدای کار است و امکان تاثیرگذاری آن بر بازار مسکن طی سال جاری در حد صفر درصد پیش بینی می‌شود.



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *