RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

۵ شرط اجرای حاکمیت شرکتی در بازار سرمایه

نقش بازار سرمایه در تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»

سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد

سقف مهربانی در بانک ملی بلند است

سقف تراکنش خرید افزایش یافت؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

طلا وارد کانال جدید شد

نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید، ویژه است

اگر نظام بانکی سامان پیدا نکند،

بخش تولید به خاک سیاه می نشیند

۱۶:۴۶ - ۱۳۹۸/۱/۱۹کد خبر: 273047
ایستانیوز:وزیر سابق بازرگانی با تاکید بر اینکه برای رونق اقتصادی باید یکسری کارها را انجام داد و یکسری کارها را انجام نداد، گفت: نوع الگو و مدیریت بانک ها به گونه ای است که باعث شده بخش تولید تبدیل به عمله نظام بانکی شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، یحیی آل اسحاق در مصاحبه با رادیو با بیان اینکه اثر رونق تولید در بسیاری از بخش ها قابل لمس است، گفت: اگر تولید واقعا رونق پیدا کند، باعث رشد اقتصادی، افزایش اشتغال، تقویت پول ملی، کاهش تورم می شود. همچنین تراز بازرگانی کشور تقویت پیدا می کند، تولید ناخالص داخلی رشد می یابد، امید به کشور اضافه می شود و یاس و نا امیدی کاهش پیدا می کند.
وی تصریح کرد: رونق اقتصادی حقیقتا یک نخ تسبیحی است که همه بخش های اقتصاد حتی بعضی بخش های اجتماعی و سیاسی را هم در خودش تغییر می دهد.
وزیر اسبق بازرگانی کشور همچنین با تاکید بر اینکه برای رونق اقتصادی باید یکسری کارها را انجام داد و یکسری کارها را انجام نداد، گفت: کارهایی که باید انجام دهد، انجام برنامه های تشویقی است. دولت باید برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف تولید، مشوق های زیادی قرار دهد که تشویق برای صادر کنندگان از جمله این موارد است.
وی افزود: یکسری کارها نیز برای رونق تولید و اقتصاد نباید انجام شود. در بخش تولید مشکل نظام مالیاتی مخصوصا مالیات بر ارزش افزوده را داریم. همچنین مشکل نظام بیمه ای و فرآیند و نوع برخورد آن و البته مشکلات نظام بانکی را داریم. واقعیت این است، یکی از مشکلات اساسی مسئله نظام بانکی و مسائل متعدد مربوط به آن است که باید مورد توجه قرار گیرد.
آل اسحاق تصریح کرد: فساد موجود در نظام مالی و بانکی، یکی از موانع اصلی رونق اقتصادی کشور است و نوع الگو و مدیریت بانک ها به گونه ای است که باعث شده  بخش تولید تبدیل به عمله نظام بانکی شود. تولید کنندگان شب و روز می دوند تا جریمه های بانکی را پرداخت کنند و بهره های بانکی را بدهند و یک مدیر عامل در بخش تولید مجبور است، دائما به بانک ها پاسخ بدهد.
وی ضمن اشاره به تصریح علما مبنی بر ربا بودن بهره های بانکی، گفت: واقعیت این است اگر نظام بانکی سامان پیدا نکند، همه بخش تولید به خاک سیاه می نشیند.
 



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *