RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

۵ شرط اجرای حاکمیت شرکتی در بازار سرمایه

نقش بازار سرمایه در تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»

سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد

سقف مهربانی در بانک ملی بلند است

سقف تراکنش خرید افزایش یافت؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان

ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد

طلا وارد کانال جدید شد

نقش بازار سرمایه در تامین مالی تولید، ویژه است

عواقب رد FATF؛ منع روابط تجاری حتی با کابل!

۸:۳۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹کد خبر: 272329
ایستانیوز:در حال حاضر در شرایطی قرار داریم که مراودات بانکی قفل شده و خطوط اعتباری بسته شده است، به هیچ عنوان نمی‌توانیم با کشورهای طرف تجاری‌مان حتی عراق و افغانستان ارتباط پولی برقرار کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،در حال حاضر در شرایطی قرار داریم که مراودات بانکی قفل شده و خطوط اعتباری بسته شده است، به هیچ عنوان نمی‌توانیم با کشورهای طرف تجاری‌مان حتی عراق و افغانستان ارتباط پولی برقرار کنیم.
 
اگر نخواهیم تعهدات FATF را بپذیریم فعالیت‌های اقتصادی سخت‌تر خواهد شد و کسانی که می‌خواهند با حوزه‌های جهانی ارتباط داشته باشند با مشکل مواجه می‌شوند. به دلیل آنکه خطوط اعتباری نداریم و ارتباط‌های مالی‌مان با بانک‌های دنیا قطع است، هزینه زیادی را متحمل می‌شویم.
 
عدم عضویت در این سازمان بین‌المللی، هزینه‌هایی به فعالان اقتصادی به‌ویژه بخش خصوصی تحمیل می‌کند زیرا بخش خصوصی نمی‌تواند معامله‌های تجاری خود را به‌راحتی انجام دهد و از سوی دیگر نمی‌تواند از راه‌های صحیح مانند بانک، پول جابه‌جا کند.
 
در دوره‌ای که مشکلات زیادی در بخش مراودات مالی وجود نداشت، برای خط تولیدمان می‌خواستیم دستگاهی وارد کنیم. روش به این صورت بود که ثبت سفارش را انجام داده، آن را به بانک می‌دادیم و بانک به ما «ال‌سی» می‌داد به این صورت که بانک خریدار با بانک فروشنده از طریق بانک واسطه ارتباط برقرار می‌کردند و با اعتباری که در بانک داشتیم، درصدی از پول را پرداخت کرده و پس از صدور تاییدیه «ال‌سی»، فروشنده مطمئن می‌شد که ما خریدار واقعی هستیم، دستگاه را می‌ساخت و در زمان تعیین شده به دست ما می‌رساند.
 
به گزارش اعتماد ،این پروسه حدود دو ماه طول می‌کشید اما چندی پیش می‌خواستیم دستگاهی را برای کارخانه وارد کنیم که اشتغالزایی به همراه داشت و برای ما حیاتی بود. برای رساندن پول به دست فروشنده مشکل داشتیم. صرافی می‌گوید باید یک کارمزد بدهید، اگر ارز منشا ایرانی داشته باشد فروشنده نمی‌تواند آن را دریافت کند زیرا پول توسط سیستم نظارتی امریکا بلوکه می‌شود ،بنابراین باید هزینه تبدیل ارز از منشا ایرانی به اروپایی را پرداخت کنید. علاوه بر آن باید صبر کنید تا بتوانیم ارز را در بازار اروپا تبدیل کنیم که زمان آن مشخص نیست. این اتلاف وقت‌ها به ضرر ما تمام می‌شود. اگر خطوط اعتباری داشته باشیم به ‌طور قطع با این مشکلات روبه‌رو نخواهیم شد.
 



برچسب‌ها:FATF
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *