RSS
امروز جمعه ، ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین اخبار

طلا بازهم گران شد

تزریق ۲۰۳ همتی پول به بانک ها

سه خبر خوب برای تولید کنندگان

تولید، شرط اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها

اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

یارانه دهک های چهارم تا نهم واریز شد

چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی تکذیب شد

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

رمز موفقیت بیمه ما در ۱۴۰۲

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

شاخص فلاکت رکورد ۱۰ ساله را شکست

بازی باخت- باخت سرخابی‌ها با بانک ها

ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی می آیند؟

استقراض بیشتر دولت از بانک مرکزی

مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۳ اعلام شد

شرایط جدید ضامن وام ازدواج چیست؟

بیت کوین دو برابر طلا کمیاب می‌شود

برات الکترونیکی به زودی رونمایی می شود

فولاد در بن بست نیما

سیاست معیوب کنترل تورم

همسایه های بدهکار

ثبت نام سهامداران در «سجام» از ۴۶ میلیون نفر عبور کرد

دکتر محمدی عنوان کرد:

پایش ریسک در دستور کار سازمان بورس

۱۳:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰کد خبر: 271935
ایستانیوز:رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، پایش ریسک سیستماتیک یا ریسک فراگیر در بازار سرمایه کشور را از برنامه های اصلی این سازمان دانست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،دکتر شاپور محمدی  در خصوص نحوه مواجهه سازمان بورس با ریسک ها گفت: هم اکنون ریسک خاصی که بتوان در این بازار به عنوان ریسک عمده ای از آن نام برد، وجود ندارد. از طرفی یکی از برنامه های اصلی سازمان بورس پایش ریسک سیستماتیک یا ریسک فراگیر است؛ این ریسک فراگیر مانیتور می شود تا اگر اشکالی در  شرکتی رخ دهد، میزان تسری آن به سایر شرکت ها بررسی شود.
 
دبیر شورایعالی بورس در پاسخ به این سوال که شرکت های بورسی تا چه حد توانسته اند با فضای تحریم ها کنار بیایند و آن را مدیریت کنند، اظهار داشت: به هر حال کشور ما در کمتر دوره ای با تحریم مواجه نبوده و تنها شدت و وسعت تحریم ها متفاوت بوده است . بنابراین ممکن است جاهایی کندی کار وجود داشته باشد و بعضی شرکای خارجی احتیاط های بی دلیل داشته باشند که به نظر می رسد این موارد در کوتاه مدت قابل حل و فصل باشد.
 
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: در این دوره هم شرکت ها توانسته اند راه هایی بیابند تا محصولات خود را صادر و مواد اولیه را وارد کنند. لذا این فضا قابل مدیریت است و نگرانی خاصی از این حیث نیست؛ اما طبیعی است که ممکن است هزینه نقل و انتقال متفاوت باشد.
 
محمدی خاطرنشان کرد: خوشبختانه ظرفیت ها و توانایی های اقتصاد ایران به گونه ای است که ریسک های اخیر، تاثیر چندانی بر اقتصاد ندارد و در بلند مدت این تاثیر بر بازار سرمایه اندک خواهد بود.
 
 رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار همچنین اطمینان داد: وجود عوامل بنیادی قوی در شرکت های ایرانی و برخورداری از مزیت نسبی واقعی و اصلی در بعضی صنایع، تحریم ها را کم اثر خواهد کرد.  مضافا اینکه بعضی حوزه ها به لحاظ اینکه مشمول تحریم نشده اند طبیعی است که به هیچ وجه نباید از این فضا متاثر شوند.
 
محمدی در ادامه با اشاره به حمایت های اخیر مسوولان از بازار سرمایه گفت: یکی از حمایت های بسیار خوبی که ستاد هماهنگی اقتصادی متشکل از سران سه قوه داشته اند، کاهش مالیات نیم درصد نقل و انتقال سهام و حق تقدم به یک دهم درصد است و این مساله کمک می کند تا معاملات الگوریتمی پا بگیرد و تقویت شود.
 
به گزارش سنا ،دبیر شورایعالی بورس افزود: افزایش معاملات الگوریتمی در بازار، به کشف صحیح قیمت ها و انتقال بهتر اطلاعات نیز کمک می کند.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *